iPhone 11 – Με αυξημένο Antutu κατά 33% σε σχέση με το Α12 εμφανίζεται ο νέος επεξεργαστής A13 της Apple!

Αν και πολλοί άνθρωποι λένε ότι η ικανότητα καινοτομίας της Apple δεν είναι αρκετή, τουλάχιστον στον επεξεργαστή SoC, η Apple εξακολουθεί να είναι μάλλον η καλύτερη. Το iPhone 11 Series φέρνει τον νέο A13 Bionic Bionic επεξεργαστή.

Ο A13 κατασκευάζεται με τη διαδικασία 7nm της TSMC, με 8,5 δις. τρανζίστορ που ενσωματώνει έξι πυρήνες CPU. Οι δύο έχουν τα βασικά χαρακτηριστικά τους αυξημένα κατά 20%, με την κατανάλωση ενέργειας να μειώνεται κατά 30% και τους υπόλοιπους τέσσερις πυρήνες, να είναι πιο μικροί, αλλά αυξημένοι κατά 20% και με κατανάλωση ενέργειας να μειώνεται κατά 40%. Η GPU είναι τετραπλού πυρήνα, με την απόδοση ν’ αυξήθηκε κατά 20% και την κατανάλωση ενέργειας να μειώθηκε κατά 40%.

Υπάρχει επίσης ένας νευρωνικός κινητήρας οκτώ πυρήνων (παρόμοιος με τον NPU) με βελτιωμένη απόδοση 20%, μονάδα μείωσης ισχύος 15% και μονάδα επιτάχυνσης μηχανικής μάθησης, η οποία βελτιώνει την απόδοση πολλαπλασιασμού των πινάκων κατά 6 φορές.

Σας έχουμε ήδη πει, ότι στην παρουσίαση των νέων iPhone 11, η Apple σύγκρινε τον νέο Α13 όχι μόνο με τον προηγούμενο επεξεργαστή της Apple, A12, αλλά και με τους Qualcomm Snapdragon 845/855, Huawei Kirin 980, με το αποτέλεσμα είναι φυσικά εντυπωσιακό!

Ποια είναι η πραγματική κατάσταση; Η Antutu σήμερα ανακοίνωσε την τρέχουσα βαθμολογία του A13. Τα νούμερα που έδωσε η εταιρεία είναι πολύ εντυπωσιακά, αλλά επισημάνουν ότι τα σημεία λειτουργίας Android και iOS του Antutu, δεν μπορούν να συγκριθούν άμεσα σε όλες τις πλατφόρμες.

Τα νέα μοντέλα της Apple που ανιχνεύονται από την Antutu είναι τα iPhone 12.1, iPhone 12.3 και το iPhone 12.5 αντίστοιχα. Οι κωδικοί αυτοί αντιστοιχούν στα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, για το Antutu v7. Τα αποτελέσματα είναι 456655, 455452, 462098, τα οποία είναι σχεδόν παρόμοια. Βέβαια εάν τα συγκρίνουμε με τα αποτελέσματα που είδαμε στον προηγούμενης γενιάς A12, η ​​καλύτερη βαθμολογία έχει αυξηθεί κατά 33%!

Όσον αφορά τις υπο-βαθμολογίες, η CPU, η GPU, η UX και η ΜΕΜ βελτιώθηκαν, με την βελτίωση της απόδοσης της GPU να είναι η πιο προφανής. Φαίνεται ότι οι τέσσερις πυρήνες παραμένουν αμετάβλητοι ενώ η αρχιτεκτονική αναβαθμίζεται.

Επιπλέον, η Antutu επιβεβαίωσε επίσης ότι η σειρά iPhone 11 είναι με 4GB μνήμης και δεν υπάρχει πουθενά 6GB.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα