Microsoft – Επιβεβαίωσε επιτέλους και επίσημα ότι το Windows Core OS δεν κατάφερε να το τρέξει ποτέ!

Παρόλο που η Microsoft έχει κάνει τα Windows 10, μία μακροπρόθεσμη επιχείρηση και συνεχίζει να το αναβαθμίζει, δεν προβλέπεται ακόμα να δούμε την επόμενη έκδοση, δηλαδή τα Windows 11. Βέβαια, αυτό που μπορεί να μην ξέρετε, είναι ότι η Microsoft αναπτύσσει επίσης και άλλα νέα συστήματα, όπως το Windows Core OS.

Το όνομα του Windows Core OS κυκλοφορεί στην πιάτσα εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2017. Λέγεται ότι είναι μια πλατφόρμα συστήματος με πιο σύγχρονη διεπαφή UI και απλές λειτουργικές μονάδες. Είναι κατάλληλη για συσκευές που είναι αναδιπλούμενες, Xbox, Surface Hub, Hololens και άλλες τερματικες συσκευές. Το βελτιωμένο σύστημα Windows Lite είναι επίσης παράγωγο του.

Ωστόσο, η Microsoft δεν έχει επιβεβαιώσει ή δεν αμφισβητήσει την ύπαρξη του Windows Core OS μέχρι τώρα!

Πριν από την κυκλοφορία των ενημερώσεων των Windows 10 v1903 Μαΐου, η επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft ανέβασε ένα περίεργο έγγραφο υποστήριξης, το οποίο αποτελούσε την πιο βασική περιγραφή ενός διαγνωστικού συμβάντος. Τα Windows 10 έχουν ένα αντίγραφο κάθε σημαντικής αναβάθμισης, οπότε κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πάρα πολύ γι ‘αυτό.

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι ανακάλυψαν ότι ήδη από τις 19 Απριλίου του τρέχοντος έτους, η Microsoft πρόσθεσε πληροφορίες σχετικά με το Windows Core OS σε αυτό το έγγραφο:

wPId: The Windows Core OS product ID

wsId: The Windows Core OS session ID

Παρόλο που δεν υπάρχουν σχετικές οδηγίες και συγκεκριμένες λεπτομέρειες, η αναφορά αυτή και μόνο αρκεί να μας δείξει ότι το Windows Core OS υπάρχει και η Microsoft το προχωρά επίσης εσωτερικά.

Σχετικές ειδήσεις, αποκάλυψαν πρόσφατα ότι η Microsoft έχει επιδείξει εσωτερικές συσκευές διπλής οθόνης και ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει ότι η Microsoft σχεδίασε ένα μεντεσέ με δυνατότητα αναδίπλωσης με βάση το υγρό. Εικόνα της σας είχαμε δείξει και παλιότερα και βλέπετε και πιο πάνω.

Αλλά πότε θα βγει η συσκευή πτυσσόμενης διπλής οθόνης της Microsoft, είναι ακόμα άγνωστο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα