MIUI 11 – Έρχεται με νέο σχεδιασμό, εικονίδια και χαρακτηριστικά στα κινητά Xiaomi

Σε αντίθεση με τα OnePlus, Samsung και Huawei, η Xiaomi ποτέ δεν συνδέει τις νέες εκδόσεις του MIUI με του Android, αφού κάθε χρόνο τέτοια εποχή βγάζει νέα έκδοση με πολλά νέα χαρακτηριστικά. Το MIUI 10 είναι διαθέσιμο για δεκάδες smartphone Xiaomi και ανάλογα με το τηλέφωνο θα τοποθετηθεί πάνω από τα Android 7 Nougat, Android 8 Oreo ή Android 9 Pie. Νωρίτερα φέτος, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι η ανάπτυξη είχε αρχίσει στο MIUI 11 και ότι η νέα έκδοση MIUI θα εισαγάγει νέα εικονίδια και χαρακτηριστικά, όπως σκοτεινή λειτουργία σε όλο το σύστημα, λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και πολλά άλλα. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν ήδη φτάσει στο MIUI 10, οπότε αναμένουμε να δούμε άλλες αλλαγές που δεν έχουν ανακοινωθεί. Ευτυχώς για εμάς, η Xiaomi έδωσε τυχαία το MIUI 11 για μια χούφτα συσκευές, όπως το Redmi K20 Pro, το Mi Mix 2S και το Mi 6, δίνοντας μας μια πρώιμη ματιά στην επόμενη έκδοση του Xiaomi.

Οι συνδέσεις λήψης για την κλειστή beta MIUI 11 9.9.9 ήταν για μικρό χρονικό διάστημα προσβάσιμες από το κοινό, επιτρέποντας σε πολλούς χρήστες να αρπάξουν το firmware και να το περάσουν στις δικές τους συσκευές. Οι δομές περιέχουν κώδικα που επικαλύπτει το IMEI της συσκευής σε όλο τον περιβάλλον χρήστη, οπότε θα έπρεπε να θολώσουμε πολλά από τα στιγμιότυπα οθόνης παρακάτω. Ο αναγνωρισμένος από την XDA προγραμματιστής erfanoabdi τροποποίησε την εικόνα του συστήματος για να το κάνει flashable σε άλλες συσκευές, επιτρέποντας στους χρήστες να το εγκαταστήσουν ακόμα και σε μη Xiaomi συσκευές. Τα στιγμιότυπα οθόνης χωρίς ορατή θόλωση λήφθηκαν από μια συσκευή που τρέχει αυτήν την ανεπίσημη εικόνα του συστήματος MIUI 11.

Νέα εικονίδια

Όπως υποσχέθηκε, μπορούμε να δούμε τη νέα εικονογραφία που χρησιμοποιείται το νέο MIUI της Xiaomi. Τα εικονίδια είναι πολύχρωμα, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει συνέπεια στο μέγεθος ή το σχήμα σε αντίθεση με το απόθεμα Android 10.

Νέο σχεδιασμό

Το σύνθημα για το MIUI 11 είναι “Ενδυνάμωση του παραγωγικού”, και ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί πολλή άδειο κενό χώρο και μεγάλο, έντονο κείμενο παντού. Ένα από τα στιγμιότυπα οθόνης φαίνεται ο νέος σχεδιασμό στις περισσότερες εφαρμογές του συστήματος και υπάρχει μάλιστα και μια αναφορά στο επερχόμενο Xiaomi Mi 9 Pro 5G.

Νέα χαρακτηριστικά

Από πλευράς χαρακτηριστικών, μπορούμε να δούμε ότι το MIUI 11 θα φέρει τη νέα εφαρμογή ανταλλαγής αρχείων μεταξύ συσκευών που συνεργάζονται μεταξύ των Xiaomi, OPPO και Vivo. Οι νέες λειτουργίες του MIUI Always on Display περιλαμβάνουν την αυτόματη αλλαγή του χρώματος κειμένου με την πάροδο του χρόνου, προσθέτοντας ένα στυλ καλειδοσκόπιο το οποίο έχει 5 διαφορετικά μοτίβα που περιστρέφονται κάθε φορά που ενεργοποιείτε την οθόνη, ένα στυλ εξωτερικού χώρου που αλλάζει το φως ανάλογα με την ανατολή / το πρόγραμμα στη θέση σας και περισσότερες επιλογές προσαρμογής. Υπάρχει επίσης μια νέα λειτουργία “δυναμικών ήχων”, μια νέα εφαρμογή της κοινότητας Xiaomi, ένας επανασχεδιασμένος διαχειριστής αρχείων (που έχουμε δει στο παρελθόν), χρονοπρογραμματιστής σκοτεινών λειτουργιών και γρήγορες απαντήσεις για ορισμένες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Περιμένουμε με αγωνία λοιπόν πότε θα βγει και η ενημέρωση για τα υπόλοιπα κινητά, να την δούμε και εμείς…

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα