Όταν παραποιείτε η αλήθεια και δεν θέλουν να την πούνε….!

Έπεσαν στην αντίληψή μου τις τελευταίες ημέρες δύο περιστατικά από δύο youtubers.

Ενώ χρησιμοποιούσαν υλικό από το site στην παρουσίαση τους, δίνανε τα εύσημα αλλού. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντα προσπαθώ κατ’ ιδίαν να μιλώ μαζί τους, και να τους επισημαίνω το λάθος τους. Συνήθως το καταλαβαίνουν και το διορθώνουν.

Έτσι έγινε και με τον ένα από τους δύο τώρα και τον ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι με τον άλλο.

Ποιος είναι αυτός ο άλλος…ο γνωστός μας Unboxing Specialist !

Σε βίντεο του με θέμα Τα καλοκαιρινά Gadgets της ΟΡΓΗΣ!, αναφέρει λάθος ότι τα Stratos έχουν υποστήριξη για τα ελληνικά από το ελληνικό fan club της Xiaomi. Παρόλο που προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του μέσω messenger, την σελίδα του, email και με ανάρτηση στο Youtube, με μπλόκαρε παντού, δεν έκανε δημόσια την ανάρτηση και φυσικά δεν απάντησε στο email του site!

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, για να το μάθει και ο Σωτήρης…υποστήριξη στο ελληνικό fan club της Xiaomi, αναφορικά με τα ελληνικά, θα βρείτε ΜΟΝΟ στα Mi Band και αυτό χάρις την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει ο Dimitris Nomikos.

Για οτιδήποτε άλλο, αλλά και για τα Mi Band, υποστήριξη υπάρχει ΜΟΝΟ στο itechnews.gr, από εμένα και τον Unpackman!

Το σωστό θα ήταν να υπήρχε από την μαμά εταιρεία εξ αρχής, το έχω πει χιλιάδες φορές και να μην χρειαζόμαστε εγώ, ο Unpackman και ο Nomikos, αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει. Και εδώ χρειάζεται ΟΛΟΙ να στέλνετε αναφορές μέσω των εφαρμογών να προσθέσουν ελληνικά, όπως κάνανε για αρχή στην εφαρμογή του Mi Fit και στο Amazfit.

Να ξαναγυρίζω όμως στο θέμα, δεν έχω πρόβλημα να χρησιμοποιείτε το υλικό από το site στις παρουσιάσεις σας, αρκεί να δίνετε σωστά τα εύσημα. Εξάλλου, είναι για όλους δωρεάν. Ζητώ όμως να δίνονται σωστά τα εύσημα όταν πρέπει.

Όσο για την ορθότητα των λεγόμενων μου, επειδή μου αρέσει να μιλάω με γεγονότα, φαίνονται στις φωτογραφίες.

Τώρα γιατί τα έκανε όλα αυτά ο Σωτήρης, δεν το γνωρίζω, είναι δικό του θέμα. Εγώ απλώς θέλω να υπάρχει η σωστή ενημέρωση, που αρνήθηκε να δώσει εξ αρχής!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα