Παρουσίαση: Linsoul TinHiFi T3 – Όταν η τελειότητα στ’ ακουστικά δεν κοστίζει ακριβά!

Συνεχίζοντας με το δεύτερο ζευγάρι ενσύρματων επαγγελματικών ακουστικών που μου είχαν στείλει από την Linsoul, αυτή την φορά θα δούμε τα Linsoul TinHiFi T3. Και αυτά τ’ ακουστικά είναι επαγγελματικά, με αποσπώμενο καλώδιο όπως προβλέπεται σε τέτοιου είδους ακουστικά, με πραγματικά πολύ καλή απόδοση και σε πολύ καλή τιμή! Έχω και το προηγούμενο μοντέλο τους, το T2 Pro, αλλά αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Και τα Linsoul TinHiFi T3 μου ήρθαν με το ταχυδρομείο χωρίς πρόβλημα. Παρόλο που δεν σας έχω παρουσιάσει τα T2 Pro, η συσκευασία του Τ3 ήταν πιο μεγάλη. Μάλιστα τα έχω βάλει δίπλα – δίπλα ώστε να δείτε ότι πράγματι έχουν διαφορά. Η συσκευασία ήταν ένα αρκετά όμορφο και λουξ κουτί, που περιείχε δύο παράθυρα, μέσω των οποίων μπορούσαμε να δούμε τ’ ακουστικά. Στην πάνω δεξιά γωνία θα δείτε ν’ αναγράφετε το μοντέλο, δηλαδή Τ3, ενώ κάτω αριστερά γράφει TinHiFi.

Όσοι προσέξατε την ημερομηνία στις φωτογραφίες, είδατε ότι τα έχω αρκετό καιρό…. Ανοίγοντας την συσκευασία, μέσα θα βρείτε ένα ωραίο μπλε κουτάκι, με σκληρό καπάκι. Το κουτί το πάνω μέρος έχει παράθυρο για να βλέπετε τ’ ακουστικά, ενώ κάτω δεξιά έχει χαραγμένο το λογότυπο τη εταιρείας με την ονομασία TinHiFi. Το καπάκι κλείνει με μαγνήτη και είναι αρκετά εντυπωσιακό για κουτί ακουστικών.

Ανοίγοντας το καπάκι από την συσκευασία, βλέπουμε αρχικώς μόνο τ’ ακουστικά. το καλώδιο όπως αναμένεται για επαγγελματικά ακουστικά, δεν είναι μόνιμα συνδεδεμένο επάνω τους. Κάτω από την συσκευασία που είναι τοποθετημένα τ’ ακουστικά, θα δείτε το καλώδιο, τρία μικρά σακουλάκια σφραγισμένα που περιέχουν ανταλλακτικά ακρών για να βάλετε το μέγεθος ακουστικών που ταιριάζει στο αυτί σας και ένα εγχειρίδιο που είναι γραμμένο στα Κινέζικα και στ’ Αγγλικά.

Τα ακουστικά TinHiFi T3 έρχονται με δυναμικό οδηγό των 10mm και με Knowles BA. Η συχνότητα που πιάνουν είναι μεταξύ 10 και 40000 Hz. Η ευαισθησία τους είναι 95 dB +/- 3dB, ενώ η αντίσταση είναι 16 ohms. Το καλώδιο είναι και αυτή την φορά σαν να είναι πλεγμένο, για καλύτερη αντοχή, ενώ είναι και πολύ χοντρό και φέρει επιασημωμενο 1.25m 5N 8-core OFC.

Εάν προσέξετε στις φωτογραφίες, θα δείτε μία χρωματική διαφοροποίηση μεταξύ μπλε και κόκκινο. Αυτό το έχουν για να σας δείξουν εύκολα ποιο ακουστικό είναι για αριστερά και ποιο για δεξιά. Το ίδιο ισχύει και για τα καλώδιο, μόνο που εκεί αντί για χρώμα έχει χαραγμένα τα γράμματα L/R (αριστερά/δεξιά). Το 3.5mm βύσμα είναι αρκετά χοντρό και βαρύ. Οι άκρες που συνδέονται με τ’ ακουστικά, εφάπτουν ερμητικά και πολύ καλά, για να μην υπάρχουν απώλειες ήχου. Τα Τ3 είναι εφοδιασμένα με Knowles Balanced Armature και Single PU+PEK Δυναμικό οδηγό. Με τον τρόπο αυτό θα έχετε φοβερό ήχο στα ψηλά, πάρα πολύ καλή απόδοση των μπάσων, και λεπτομέρεια στους μέσους.

Μέσα στο κουτί μπορείτε να βρείτε 7 διαφορετικά είδη ανταλλακτικών για τις άκρες, που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τη μουσική που θέλετε να ακούσετε. Πρέπει να γνωρίζετε ότι η διάσταση της τρύπας είναι σημαντική για το είδος της μουσικής που ακούτε, ειδικά αν θέλετε πιο πολύ τρέμουλο, μπάσο ή ψηλά. Επίσης, ποικίλλουν από τον πλήρη αφρό σε στερεό πυρίτιο, ανάλογα με το τι μπορεί να αντέξει το αυτί σας. Οι σύνδεσμοι με τα ακουστικά είναι ενισχυμένοι με επιχρύσωση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε μία απίστευτη ποικιλία στον ήχο, συνδυάζοντας διαφορετικές επιλογές καλωδίων για να εξασφαλίσετε ότι η συνεργία με τον εξοπλισμό σας θα είναι αδιάλλακτη.

Όσοι είναι γνώστες των καλών ακουστικών και ψάχνετε να βρείτε ένα ζευγάρι σε πολύ καλή τιμή, τότε σας προτείνω να τα δοκιμάσετε. Θα βρείτε τα TinHIFI Tin Audio T3 είτε στο Aliexpress, είτε στο κατάστημά τους από 69.99$.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.