Παρουσίαση: SHOZY V33 Single Dynamic Driver In-Ear ακουστικά – Όταν συνδυάζεται η τεχνολογία με το κλασσικό….

Η SHOZY, είναι μια πολύ γνωστή εταιρεία μεταξύ audiolovers. Η ομάδα της Ε & Α εργάζεται συνεχώς από την αρχή για την τελειοποίηση του ακουστικού σχεδιασμού, του σχεδιασμού κυκλωμάτων και των υλικών που να χρησιμοποιεί. Έχουν μια ευρεία λίστα πολύ καλών DAP, earbuds και ακουστικών η εταιρεία να μας δείξει. Η τελευταία τους δημιουργία είναι τα ακουστικά In-ear Shozy V33. Τα V33 τα εμπνεύστηκαν από την εποχή του αναλογικού ήχου, κάτι που μπορείτε να δείτε ακόμα και στο σχεδιασμό του πακέτου. Ονομάζονται V33 λόγο της ταχύτητας που έχουν οι δίσκοι βινυλίου στο πικάπ όταν τους ακούμε.

Τα Shozy v33 ακουστικά μου ήρθαν κανονικά από το e-shop τους με το ταχυδρομείο, χωρίς πρόβλημα. Από τη μία πλευρά μπορείτε να δείτε τ’ ακουστικά, πάνω από ένα βινύλιο και από την άλλη πλευρά μπορείτε να δείτε όλες τις προδιαγραφές των ακουστικών, που θα θέλατε να ξέρετε. Τα Shozy V33 διαθέτουν ένα δυναμικό οδηγό 10mm, με αντίσταση 16Ω, ευαισθησία 107dB και ανταπόκριση συχνότητας 20Hz-20kHz. Όλες αυτές οι προδιαγραφές μπορείτε να διαβάσετε και στο πίσω μέρος του κουτιού.

Ανοίγοντας το κιβώτιο θα βρείτε τα ακουστικά, 3 ζευγάρια ανταλλακτικά ακρών για διαφορετικό μέγεθος αυτιά και ένα σκληρό χαρτί με σχήμα βινυλίου στη μέση του κουτιού. Τα ακουστικά είναι in-ear, δηλαδή μπαίνουν μέσα στο αυτί και στερεώνονται πολύ καλά έχω να πω. Όπως θα δείτε και στο βίντεο πιο κάτω, μένουν εκεί που τα αφήνετε. Ο δυναμικός οδηγός που έχουν τα ακουστικά, είναι μια συνδυασμένη προσπάθεια της Shozy και μίας από τις πιο γνωστές κινέζικες ομάδες ακουστικής R & D. Μάλιστα για τα συγκεκριμένα ακουστικά, όπως αναφέρει και η εταιρεία, χρειάστηκαν 3 χρόνια στη Shozy για να τα δημιουργήσει. Και το πιστεύω αυτό, καθότι η απόδοση του ήχου είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή! Τ’ ακουστικά εφαρμόζουν ακριβώς και με τέτοιο τρόπο που δεν έχετε απώλεια ήχου. Αυτή η λεπτομέρεια, αλλά και μερικές άλλες που θα τις δείτε από κοντά όταν θα τα χρησιμοποιείτε, θα καταλάβετε γιατί τα Shozy V33 θα σας κάνουν να νομίζετε ότι ακούτε πραγματικά βινύλιο, με φυσικό ήχο.


Το καλώδιο κατασκευάζεται από 4n καθαρό χαλκό χωρίς άλλες προσμίξεις. Αυτό κάνει το καλώδιο μαλακό και ανθεκτικό ταυτόχρονα, ενώ δεν είναι και εύκολο να μπλεχτεί. Το καλώδιο καταλήγει σ’ ένα βύσμα επιχρυσωμένο STS Stereo 3.5 mm. Τα Shozy v33 είναι ιδανικά για ν’ ακούτε όλα τα είδη μουσικής και ειδικότερα Rock και Heavy metal. Έχω πάντως να πω ότι πραγματικά είναι από τα καλύτερα ενσύρματα ακουστικά που έχω δει. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχετε δυνατότητα ν’ αλλάξετε τ’ ακουστικά, δηλαδή το καλώδιο είναι “κολλημένο” με τ’ ακουστικά. Βέβαια αυτό ίσως είναι και το πιο σωστό, μιας και η ποιότητά τους έτσι κι αλλιώς είναι πολύ καλή και δεν έχετε απώλειες.

Δείτε και το βίντεο που σας έχω ετοιμάσει. Υπόψιν αυτά και μερικά άλλα ακουστικά, ενσύρματα, επαγγελματικά που μου έχουν στείλει για παρουσίαση, θα φύγουν στον μεγάλο μας διαγωνισμό τον Νοέμβριο, οπότε εσείς μην ξεχάσετε να πατήσετε το Like στο βίντεο μου και να γραφτείτε στο κανάλι μου.


 

Ειδικές προσφορές


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε. Μην ξεχάσετε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα