Παρουσίαση: Tripowin TP10 – Ένα ζευγάρι επαγγελματικών ενσύρματων ακουστικών, αλλά σε “ερασιτεχνική” τιμή!

Μου έχουν στείλει για παρουσίαση 5 – 6 διαφορετικά ζευγάρια ενσύρματων ακουστικών από την εταιρεία Linsoul, επαγγελματικών, για άτομα που ξέρουν ν’ ακούνε μουσική, για να τα παρουσιάσω. Δυστυχώς, λόγο δουλειάς έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Τώρα όμως που βρήκα λίγο, είπα να σας τα δείξω. Εξάλλου σκοπεύω να τα περιλάβω στα διάφορα δώρα που θα έχει ο μεγάλος μας διαγωνισμός τον Νοέμβριο, για τα γενέθλια του site. Υπόψιν όλα τ’ ακουστικά που μου έχει στείλει η εταιρεία, είναι πραγματικά πολύ υψηλής ποιότητας!

Θα ξεκινήσω λοιπόν με τα Tripowin TP10, ένα ζευγάρι ενσύρματων επαγγελματικών ακουστικών, που η εταιρεία όμως τα δίνει σε χαμηλή τιμή αναλογικά. Τα TP10 περιέχουν μία ισορροπημένη επίστρωση 5ΒΑ, ενώ τ’ ακουστικά είναι τύπου in-ear, δηλαδή μπαίνουν μέσα στο αυτί και στερεώνονται εκεί.

Τ’ ακουστικά μου ήρθαν με το ταχυδρομείο χωρίς κανένα πρόβλημα. Ανοίγοντας την συσκευασία, είδα ένα πολύ ωραίο και μικρό κουτάκι. Στο πάνω μέρος είχε φωτογραφία τ’ ακουστικά, με την ονομασία Tripowin στο πάνω μέρος και το μοντέλο των ακουστικών κάτω αριστερά. Στην φωτογραφία φαίνονται λεπτομερέστατα τ’ ακουστικά, όπως και την μεταλλική επίστρωση που έχουν με το όνομα της εταιρείας. Στο κάτω μέρος του κουτιού θα βρείτε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

Η εταιρεία Tripowin, έχει δημιουργηθεί από επαγγελματίες του χώρου. Ουσιαστικά μία ομάδα από έμπειρους μηχανικούς για τον ήχο, έφτιαξαν την εταιρεία αυτή, με σκοπό να κατασκευάζουν προϊόντα υψηλού επιπέδου ακουστικής και ηχητικής απόδοσης. Τ’ ακουστικά αυτά που βλέπετε είναι η τελευταία τους δημιουργία, αντίστοιχου επιπέδου. Ο 5BA οδηγός που έχει το κάθε καλώδιο, κάνει την αξιοπιστία και την αυθεντικότητα του ήχου μοναδική. Όπως θα προσέξετε, τα καλώδια έρχονται μη συνδεδεμένα με τ’ ακουστικά (όλα τα επαγγελματικά καλά ακουστικά είναι έτσι) και σε μορφή σαν να είναι πλεγμένα, για καλύτερη αντοχή.

 

 

Τα ακουστικά είναι πολύ ελαφριά και ανθεκτικά. Το κύριο μέρος των ακουστικών, έχει δημιουργηθεί με τη χρήση της τεχνολογίας 3D εκτύπωσης χρησιμοποιώντας ρητίνη, ενώ η μεταλλική  πρόσοψη φέρει τ’ όνομα της επιχείρησης και είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό αλουμίνιο. Τα δύο στοιχεία συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπληρώνουν το ένα το άλλο και να είναι ευχάριστα στο μάτι. Η πρόσοψη είναι κατασκευασμένη από κράμα ψευδαργύρου με τεχνικές στροβιλισμού. Είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές, αντιολισθητικό και λεπτό. Η κοιλότητα ρητίνης είναι κομψή και ελαφριά.

 

Τα ακουστικά είναι ενσύρματα. Το καλώδιο περιλαμβάνει ένα επιχρυσωμένο 2-pin 3.5mm, που μειώνει την απώλεια μετάδοσης σήματος. Το καλώδιο OFC, βελτιώνει επίσης τη διαφάνεια, την ανάλυση και το ηχητικό πεδίο. Το καλώδιο είναι αποσπώμενο, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε, σε οποιοδήποτε άλλο ακουστικό που υποστηρίζει την ίδια σύνδεση ή χρησιμοποιεί άλλο καλώδιο από άλλα ακουστικά. Τ’ ακουστικά, παρόλο που στερεώνονται μέσα στο αυτί, δεν πέφτουν όσο εύκολα, λόγο κατασκευής.

 

Για την εξαιρετική απόδοση που έχουν στον ήχο, μπορείτε να το καταλάβετε μόνο εάν τα χρησιμοποιήσετε και έχω να σας πω ότι πραγματικά είναι φανταστική! Τα Tripowin TP10 θα τα βρείτε στα 70$ περίπου, είτε στο κατάστημα της Linsoul, είτε στο κατάστημα που έχουν στο Amazon Store ή ακόμα και στο Aliexpess.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα