Προσφορά: Beelink Gemini X55 Ultimate Mini PC – Αποκτήστε το με μόλις 244€ με το κουπόνι μας από το Geekbuying και γλιτώστε χώρο στο γραφείο σας, αλλά με δύναμη!

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχω παρουσιάσει πολλές φορές εδώ στο iTechNews.gr διάφορα Mini PC στο παρελθόν. Η αλήθεια είναι ότι απ’ όταν τ’ ανακάλυψα έγινα πολύ φανατικός οπαδός τους. Έτσι σπίτι έχω ένα κύριο στο γραφείο μου και πρόσφατα πήρα και δεύτερο mini pc για το δωμάτιο του μικρού μου γιου. Το δεύτερο δεν σας το έχω παρουσιάσει ακόμα, γιατί δεν το έχω στήσει, οπότε περιμένετε εκεί παρουσίαση. Όλα μου τα mini pc είναι από το Geekbuying γιατί έχει φοβερές τιμές και προτιμώ και τις ευρωπαϊκές του αποθήκες για να μου έρχονται μέσα σε δύο ημέρες! Βέβαια το σημερινό μπορεί να είναι από Κίνα, αλλά εσείς θα το πάρετε με το EU Priority Line για να σας έρθει χωρίς κανένα πρόβλημα και έξτρα χρεώσεις…. Για ποιο mini pc σας μιλάω τόση ώρα…για το Beelink Gemini X55 Ultimate!

banner

Το Beelink Gemini X55 Ultimate, σαν κλασσικό Mini PC που είναι, είναι φυσικά mini σε διαστάσεις. Έτσι οι διαστάσεις του είναι 11.90 x 11.90 x 2.00 cm και ζυγίζει μόλις 790 γραμμάρια.To mini pc φέρει ένα DC JACK για το ρεύμα, 4 θύρες USB 3.0, μία θύρα δικτύου χιλιάρα, 2 θύρες HDMI, μία θύρα Audio Jack (HP & MIC) και ένα TF card reader. Θα το βρείτε στο μαύρο και το σχήμα του είναι τετράγωνο, κλασσικά.

Για επεξεργαστή φέρει τον 64bit Intel GEMINI LAKE Pentium Silver Processor J5005,1.5Ghz, μέχρι τα 2.8Ghz, Cache 4M. Ο επεξεργαστής αυτός είναι κατασκευασμένος με λιθογραφία 14nm. Για κάρτα γραφικών έχει την Intel® UHD Graphics 605, χρονισμένη μέχρι τα 800MHz. Για λειτουργικό σύστημα τρέχει αυθεντικά Windows 10 64Bit. Το mini pc έρχεται με 8GB LPDDR4 RAM και 128GB mSATA SSD ROM. Το mini pc έχει δυνατότητα επέκτασης τοποθετώντας πχ και δικό σας σκληρό δίσκο. Για επέκταση διαθέτει μία θύρα MSATA, μία έξτρα SATA και μία mini PCIE θύρα WIFI Half length.

Google news

Το Beelink Gemini X55 Ultimate έχει δύο κεραίες μέσα και συνδέετε ασύρματα και στα 2.4GHz αλλά και στα 5GHz. Υποστηρίζει σύνδεση και μέσω Bluetooth 4.0. Μπορεί να επεξεργαστεί κάθε είδους αρχείο μέσω των Windows, οπότε εκεί δεν έχετε θέμα.

Govee Many GEOs Blackshark WW

Για να κάνετε δικό σας το φανταστικό αυτό mini pc από το Geekbuying, θα χρησιμοποιήσετε το κουπόνι 3QPV7OWG στο κουμπί παρακάτω…

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram