Προσφορά: Xiaomi QCY T1 Pro – Αποκτήστε τα ασύρματα TWS ακουστικά από το Cafago με μόλις 26.39€ με το κουπόνι μας

Μοίρασε την γνώση...

Την εταιρεία QCY σας την έχουμε παρουσιάσει και άλλη φορά, με τα την νεανική της σειρά, την Xiaomi QCY T1C Youth Version, πάλι από το Cafago, πάλι σε φοβερή τιμή. Η QCY είναι μία εταιρεία που συνεργάζεται με την Xiaomi, άρα όπως καταλαβαίνεται, τ’ ακουστικά της φέρουν όχι μόνο το βαρύ όνομα της συνεργασίας, αλλά και της ποιότητας. Ενώ λοιπόν την προηγούμενη φορά σας είχα δείξει την νεανική σειρά, τώρα είπα να μπούμε στα βαθιά και να σας παρουσιάσω την Pro σειρά, το Xiaomi QCY T1 Pro. Εάν δείτε αυτή την στιγμή είναι σε Flash Sales και κοστίζει κανονικά κοντά 37€, αλλά με το κουπόνι που σας κανόνισα, παρότι σε Flash Sales, εσείς θα το πάρετε κατά 10€ περίπου πιο φθηνά, δηλαδή στα 26.39€! Ας δούμε όμως σε τι διαφέρει η Pro έκδοση των ακουστικών.

banner

Τα ασύρματα ακουστικά Xiaomi QCY T1 Pro μπορείτε να το βρείτε σε άσπρο, μαύρο και ασημί. Συνδέεται με το κινητό σας μέσω BT 5.0 και υποστηρίζει A2DP, AVRCP, HFP και HSP. Παραμένει συνδεδεμένο με το κινητό μέχρι και 10 μέτρα μακρυά, εφόσον δεν υπάρχουν εμπόδια. Οι διαστάσεις των ακουστικών είναι 2.9 x 2.5 x 1.94cm και με βάρος 4.73g, ενώ οι διαστάσεις της βάσης φόρτισης είναι 13 x 6 x 3.5cm και με συνολικό βάρος τα 77 γραμμάρια! Τ’ ακουστικά είναι συμβατά και με Android κινητά, αλλά και με iOS. Είναι αδιάβροχα και φέρουν πιστοποίηση IPX4, οπότε δεν φοβάστε εάν πχ ο ιδρώτας τα χαλάσει. Τ’ ακουστικά διαθέτουν μπαταρία χωρητικότητας 40mAh, ενώ η βάση φόρτισης έχει μπαταρία χωρητικότητας 750mAh. Τα νούμερα αυτά σημαίνουν στις 70 ώρες περίπου χρόνο αναμονής, ενώ μπορείτε να μιλάτε για 2-3 ώρες συνέχεια. Για να φορτίσετε μετά τ’ ακουστικά πλήρως, θα χρειαστείτε στην 1-2 ώρες περίπου.

Διαφήμιση

Τα ασύρματα ακουστικά Xiaomi QCY T1 Pro υποστηρίζουν την τεχνολογία TWS, με δυναμικό στερεοφωνικό ήχο, που σας προσφέρει ένα ζωντανό και φυσικό αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το ένα ή και τα δύο ακουστικά ταυτόχρονα. Με την μεγάλη μπαταρία που έχει η βάση και την δυνατότητα της συνεχούς φόρτισης, είναι σίγουρο ότι θα τα έχετε πάντα έτοιμα προς χρήση. Τ’ ακουστικά συνδέονται με το που τα σηκώνεται από την βάση φόρτισης και απενεργοποιούνται με το που τα τοποθετείτε πάλι, ενώ την ίδια στιγμή ξεκινάει η φόρτιση τους. Την πρώτη φορά θα χρειαστεί να συνδέσετε πρώτα το δεξί ακουστικό και μετά το αριστερό, ώστε να γίνει επιτυχημένα η σύζευξη. Με το κουμπί που έχουν, μπορείτε να διαχειριστείτε κλήσεις και την μουσική που ακούτε. Έτσι μέσω του κουμπιού μπορείτε να απορρίψετε μία κλήση, να την απαντήσετε ή στην μουσική να πάτε στο επόμενο ή προηγούμενο τραγούδι, να κάνετε pause ή να ξεκινήσετε την μουσική.

Google news

Αποκτήστε λοιπόν την επαγγελματική έκδοση των Xiaomi QCY T1 Pro ασύρματων ακουστικών, με μόλις 26.39€ από το Cafago με το κουπόνι L307P. Υπόψιν το Cafago έχει υπηρεσία για ασφαλή αποστολή των αγορών σας στην Ελλάδα, χωρίς τελωνείο.

Blackshark WW Dresslily WW

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “Προσφορά: Xiaomi QCY T1 Pro – Αποκτήστε τα ασύρματα TWS ακουστικά από το Cafago με μόλις 26.39€ με το κουπόνι μας”

  1. tsakinik

    Η παραγγελία έγινε και σε ευχαριστώ

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram