Το Facebook λανσάρει υπηρεσία εύρεσης συντρόφου!!!

Το Facebook λανσάρει τη δική του υπηρεσία εύρεσης συντρόφου στις ΗΠΑ, ποντάροντας στο γεγονός ότι η βαθιά γνώση του για τις κλίσεις και τις συνήθειες των χρηστών του θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν σχέση να αποκτήσουν ταίρι.

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, στην οποία περί τα 200 εκατομμύρια χρήστες δηλώνουν “μόνοι” – χωρίς σχέση, αναφέρει ότι το Facebook Dating θα κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ εντός της ημέρας, προκειμένου να βοηθήσει τους χρήστες του να συνάψουν “ουσιαστικές σχέσεις μέσω των πραγμάτων που τους ενώνουν”.

Η εταιρεία σημειώνει ότι η προαιρετική για τους χρήστες του υπηρεσία θα δίνει στους ανθρώπους “μια πιο αυθεντική εικόνα του ποιος είναι ο καθένας”, δίνοντας πρόσβαση στα ενδιαφέροντά του, στις ομάδες που συμμετέχει, στα events που τον ενδιαφέρουν, αλλά και στις φωτογραφίες του στο Facebook.

Η υπηρεσία θα είναι ευθέως ανταγωνιστική γνωστών ανάλογων υπηρεσιών όπως το Tinder και το Bumble αναμένεται ωστόσο να προκαλέσει συζήτηση, καθώς η Facebook προσπαθεί να κατευνάσει τους φόβους για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του μέσου.

Πηγή: www.capital.gr

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα