Το νέο iPad της Apple έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη και iPadOS

Από τις εκπλήξεις της παρουσίασης της των νέων iPhone 11 και iPhone 11 Pro της Apple ήταν και τα αποκαλυπτήρια του 7ης γενιάς iPad που φέρνει αρκετές ενδιαφέρουσες βελτιώσεις με την τιμή να παραμένει ίδια.

Το νέο iPad διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 10.2” Retina (2160 x 1620) με σημαντικά καλύτερη φωτεινότητα και πιο ευρεία γωνία θέασης, επεξεργαστή A10 Fusion, περισσότερες λειτουργίες για την πρώτης γενιάς γραφίδα Apple Pencil (πωλείται ξεχωριστά), αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch D, κάμερα 8MP στο πίσω μέρος και FaceTime κάμερα 1.2MP στην πρόσοψη, ενώ η αυτονομία του φτάνει τις 10 ώρες.

Το λειτουργικό σύστημα είναι το iPadOS που προσφέρει ορισμένες μοναδικές λειτουργίες στους χρήστες, όπως δυνατότητα σμίκρυνσης του εικονικού πληκτρολογίου, μετατροπή ιστοσελίδων σε αρχεία PDF, πρόσβαση σε αρχεία της κάρτας SD από την εφαρμογή Files, νέο video editor στην εφαρμογή Video, split-screen mode και picture-in-picture για multitasking κ.ά. Η κατασκευή του έχει γίνει από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο και πωλείται σε δύο εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 32GB ή 128GB.

Το νέο iPad θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεβρίου σε τιμή από $329 για τη WiFi έκδοση και από $459 για την LTE έκδοση.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας Couple Unboxingκαι να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα