Xiaomi – Παρουσίασε ένα έξυπνο HUD για το αυτοκίνητό μας, με σύνδεση Bluetooth, γεμάτο με τεχνολογία!

Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, ξεκίνησε μέσω crowdfunding η Xiaomi για μία έξυπνη έκδοση HUD Bluetooth, για το αυτοκίνητό μας. Το προϊόν αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην οδήγηση πάρα πολύ. Το προϊόν αυτό επισήμως έχει ξεκινήσει και είναι πια σε μαζική παραγωγή και η τιμή του στην Κίνα τουλάχιστον, αναμένεται να είναι στα 70 δολάρια. Εσείς μπορείτε να κοιτάξετε εδώ.

Το HUD είναι ουσιαστικά μία συντομογραφία των λέξεων “Head Up Display”. Το HUD αυτοκινήτου είναι αφιερωμένο στην αλλαγή της κανονικής εμφάνισης στην οδήγηση, δημιουργώντας μία έξυπνη αλληλεπίδραση μεταξύ του ανθρώπου και του ηλεκτρονικού υπολογιστή, εστιάζοντας στην ανάπτυξη του “έξυπνου ρομπότ αυτοκινήτου HUD + επικοινωνία μεταξύ ανθρώπου και μηχανής”, καθιστώντας την οδήγηση ασφαλέστερη και ευκολότερη.

Το HUD χρησιμοποιεί τεχνολογία FREE-FORM, περιέχει ενσωματωμένη οθόνη HUD head-up, πληροφορίες οργάνων, εικονίδια πλοήγησης που προβάλλονται μπροστά, σαν να είναι βαμμένα στο δρόμο, σύμφωνα με την οπτική οδήγηση, έτσι ώστε η οδήγηση να παραμένει ασφαλής.

Το ραδιόφωνο αυτοκινήτου HUD Bluetooth μπορεί να επεκτείνει την αρχική οθόνη αυτοκινήτου, ώστε να μπορείτε να βλέπετε εκεί τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων της ταχύτητας, της επιτάχυνσης, της κατανάλωσης καυσίμου, της θερμοκρασίας του νερού, της πλοήγησης, της προειδοποίησης ταχύτητας κλπ.

Ο σχεδιασμός υιοθετεί ένα χαμηλού προφίλ και ημι-κρυφό σχεδιασμό, ο οποίος όχι μόνο μπορεί να ενσωματωθεί με το αυτοκίνητο αλλά και να αποδείξει την τεχνική ιδιοσυγκρασία του εξοπλισμού HUD. Το υλικό εμφάνισης είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό και ABS, ενώ έχει πολύ μεγάλη αντοχή στην υψηλή θερμοκρασία, χωρίς παραμόρφωση, αντι-UV και χωρίς αποχρωματισμό.

Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ανίχνευσης φωτός, ώστε να μπορεί να ρυθμίσει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τη φωτεινότητα του τρέχοντος περιβάλλοντος, για να είναι ομαλή και όχι υπερβολική και χωρίς τρεμόπαιγμα. Εκτός από την αυτόματη αντίληψη φωτός, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε χειροκίνητα μέσω του κουμπιού του σώματος ή της ρύθμισης ελέγχου από την εφαρμογή APP, 3 επιλογές φωτεινότητας.

Το Xiaomi HUD, χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας, ενώ η αίσθηση της γλώσσας είναι πολύ κοντά στη φυσική γλώσσα. Το ποσοστό ακρίβειας αναγνώρισης είναι στα 97%. Μέσω αυτής μπορείτε είτε να πραγματοποιήσετε φωνητική πλοήγηση, είτε να καλέσετε κάποιον.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα