Amazfit Bip – Εγκαταστήστε το τελευταίο firmware…στα ελληνικά!

Ναι είναι αλήθεια…έχουμε επιτέλους το νέο firmware για το Amazfit Bip. Το ξέρω ότι σας έχω ξεχάσει λιγάκι εδώ, αλλά τι να κάνω, είναι τόσα πολλά τα gadget της Xiaomi που δυστυχώς δεν είναι στα ελληνικά, που τι να πρωτοπρολάβουμε εγώ και ο Unpackman!? Πάντως τις επόμενες ημέρες θα σας έχω άλλη μία ελληνικοποίηση που την περιμένατε τόσο καιρό! Περισσότερα…γράφεστε στις ειδοποιήσεις του site στην κόκκινη καμπάνα κάτω αριστερά, γράφεστε στο κανάλι μας στο YouTube, κάντε και κάνα Like & Share των βίντεο, καλό κάνει και απαραίτητα πατάτε την καμπάνα εκεί για να ειδοποιηθείτε για ότι νέο σας έχω. Ήδη, όσοι είχαν γραφτεί στο κανάλι μας στο YouTube, ξέρω εδώ και κάμποση ώρα τι θα αναφέρει το άρθρο αυτό….το νέο firmware για το Amazfit Bip, πάντα στα ελληνικά φυσικά.

Να επισημάνω για άλλη μία φορά φυσικά, ότι το custom firmware για το Amazfit Bip το εγκαθιστάτε με δική σας ευθύνη και ουδεμία ευθύνη φέρω εγώ εάν “χαλάσετε” κάπως το Bip σας. Εξάλλου, πριν από εσάς, το έχω δοκιμάσει εγώ στο δικό μου Bip και σας το δείχνω σε βίντεο!

Το προηγούμενο firmware εγκαθίστανται κανονικά σας έδειχνα τότε με το gadgetbridge. Στο βίντεο που ανέβασα λίγο πριν, έκανα την ίδια διαδικασία στο δικό μου Bip που απέκτησα, με το Notify & Fitness for Bip χωρίς κανένα πρόβλημα. Το firmware παρέμενε ελληνικό εφόσον είχατε το Mi Fit που έδινα τότε, το 3.5.2. Τώρα θα έχετε δυνατότητα να έχετε το τελευταίο firmware στα ελληνικά με το custom Mi Fit 4.0.10 που σας δίνω. Ας δούμε όμως πρώτα την διαδικασία…

Όπως βλέπετε και στο βίντεο, περισσότερο ζορίστηκα να συνδέσω το Bip με το κινητό, παρά να του περάσω το νέο firmware. Μάλιστα με το πρόβλημα αυτό που αντιμετώπισα, είναι ευκαιρία να δείτε τι θα πρέπει να κάνετε και εσείς εάν δεν βρίσκει το κινητό σας κάποια από τις συσκευές σας. Στη συνέχεια…το μόνο πράγμα που χρειάστηκα για να περάσω τα τρία αρχεία που θέλει το Bip, ήταν το Notify & Fitness for Bip. Η διαδικασία που ΠΡΕΠΕΙ να περάσετε τα αρχεία, είναι πρώτα το *.fw, μετά το *.res και στο τέλος to *.ft. Εάν τα περάσετε με άλλο τρόπο και σας κολλήσει το Bip, μην αναρωτιέστε γιατί. Επίσης μην έρθετε να με ρωτήσετε το γιατί, σας το γράφω ήδη εδώ και σας το λέω στο βίντεο! Θα σας βάλω με την σειρά που θα χρειαστείτε τα αρχεία παρακάτω….

Notify & Fitness for Bip
1343 Downloads
Mi Fit 4.0.10
415 Downloads
1) *.fw
430 Downloads
2) *.res
289 Downloads
3) *.ft
287 Downloads

Αφού εγκαταστήσετε κανονικά τα τρία αρχεία, έτσι όπως δείχνω στο βίντεο, τότε το Bip σας, θα φαίνεται έτσι…

Όπως βλέπετε στο δικό μου το Amazfit Bip το νέο firmware εγκαταστάθηκε μια χαρά. Αν και η αλήθεια είναι ότι το firmware παίρνει βελτιώσεις, θα προσπαθήσω να το βελτιώσουμε όσο γίνεται περισσότερο και να το κάνουμε ακόμα καλύτερο. Πάντως και έτσι όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, είναι μια χαρά και μπορείτε πια να το δουλέψετε με την τελευταία έκδοση του Mi Fit, την 4.0.10!

Για να είμαι ειλικρινής, αμφιβάλλω εάν θα βγάλει άλλο firmware η Amazfit, μια και το Bip είναι πια παλιό μοντέλο και από τότε που πρωτοβγήκε, έχουν βγει αρκετά άλλα, βέβαια κανένα με την μπαταρία του. Πάντως εάν σκέφτεστε να κάνετε το βήμα εμπρός και να το αλλάξετε, αυτό που θα σας πρότεινα είναι το Amazfit GTR που το έχω και εγώ εδώ και κάμποσο καιρό και πραγματικά αξίζει!

Περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις από τους κατόχους των Bip.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα