Amazfit GTR – Δείτε πως μπορείτε να εγκαταστήσετε custom watchfaces στο iPhone κινητό σας!

Μέχρι στιγμής σας έχουμε δείξει πως να φτιάχνετε δικά σας watchface αν έχετε κινητό Android, αλλά ακόμα και online πως μπορείτε να τα φτιάξετε, ώστε να μπορείτε μετά να τα εγκαταστήσετε είτε έχετε Android, είτε έχετε iPhone. Επίσης ένα πάρα πολύ καλό site με πάρα πολλά watchfaces, είναι το Amazfitwatchfaces, που εγώ το χρησιμοποιώ πολύ! Δεν σας έχουμε δείξει όμως ακόμα πως μπορείτε πολύ εύκολα να εγκαταστήσετε αυτά τα watchface εάν έχετε κινητό της Apple, ένα iPhone!

Ο παρακάτω οδηγός δεν είναι δικός μου, καθότι δεν έχω iPhone, αλλά θεώρησα ότι θα πρέπει να τον προσθέσω στους διάφορους οδηγούς που υπάρχουν στο site, αφού διαβάζετε από πολλούς κατόχους iPhone και πολλές φορές μ’ έχουν ρωτήσει πως να φτιάξουν δικά τους ή να τα περάσουν μέσω του κινητού τους στο Amazfit GTR που έχουν. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν….

Κατ’ αρχάς πιστεύω όλοι έχετε ήδη κατεβάσει και εγκαταστήσει την εφαρμογή Amazfit από το Apple Store και την έχετε συνδέσει με το Amazfit GTR σας. Δεν λέω, πολύ καλή εφαρμογή, αλλά στα watchface η λίστα είναι πολύ περιορισμένη δυστυχώς. Εμείς όμως είπαμε ότι θέλουμε να βάλουμε μία ποικιλία στη ζωή μας και να περάσουμε στο GTR μας κάποιο από τα φοβερά watchface που έχει στο site Που σας είπα ή ακόμα και τα δικά μας! Πως θα το κάνουμε αυτό…είναι πολύ απλό.

Για αρχή θα χρειαστεί να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή AmazTools. Το AmazTools είναι μια εφαρμογή τρίτου που αναπτύχθηκε από τον Mattia Fochesato για τους χρήστες του iPhone. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή iPhone του AmazTools από το Apple Store. Αυτή είναι μια δωρεάν εφαρμογή που λειτουργεί καλά με το GTR και μερικά άλλα μοντέλα της Amazfit. Δυστυχώς η τελευταία έκδοση της εφαρμογής που υπάρχει στο Apple Store, η 0.2.12, φαίνεται να έχει κάποια ψιλοπροβλήματα. Ωστόσο, είναι αρκετά καλή για να φορτώσετε custom watchface στο GTR. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό για αυτό το εργαλείο, αλλά πρέπει να αντιστοιχίσετε το ρολόι GTR με το πρόγραμμα.

 1. Ανοίξτε το AmazTools στο iPhone.
 2. Πατήστε στο More στο κάτω μέρος
 3. Πατήστε πάνω στο New Connection
 4. Πατήστε το Continue για να βρει το GTR
 5. Πατήστε πάνω στο Amazfit GTR και πατήστε μετά το Continue.

Αφού ολοκληρώσετε όλα τα βήματα όπως εξηγείται παραπάνω, μπορείτε να επιβεβαιώσετε την αντιστοιχισμένη συσκευή από την οθόνη στην εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να πατήσετε στο μικρό εικονίδιο δίπλα στο όνομα της συσκευής και η αντίστοιχη συσκευή θα δονηθεί. Υπόψιν, είναι πολύ σημαντικό όταν κάνετε αυτή την διαδικασία, να έχετε ανοικτή την εφαρμογή AmazFit, αλλιώς μπορεί να μην συνδεθεί με το AmazTools. Τώρα πια είστε έτοιμοι να περάσετε ότι custom watchface θέλετε!

Απευθείας εισαγωγή του watchface με το AmazTools

Όταν ανοίγετε το watchface του ρολογιού στο Safari, θα έχετε μια άμεση σύνδεση για να ανοίξετε το αρχείο στο AmazTools. Αυτή είναι η πιο εύκολη λύση για να ανοίξετε ένα προσαρμοσμένο watchface στην εφαρμογή iPhone του AmazTool.

 1. Πατήστε πάνω στο Amazfit Watch Face.
 2. Περιμένετε μέχρι ν’ ανοίξει το αρχείο σ’ ένα νέο παράθυρο του Safari
 3. Πατήστε στο ν’ ανοίξει στο “AmazTools”.
 4. Αυτό θα ενεργοποιήσει το AmazTools στο iPhone. Εκεί το μόνο που έχετε είναι ν’ ακολουθήσετε τις οδηγίες πως να περάσετε το νέο watchface στο GTR σας.

Χειρόκινητη εισαγωγή watchface στην εφαρμογή AmazTools

Εάν θέλετε να περάσετε κάτι χειροκίνητα, ένα δικό σας watchface πχ, χρησιμοποιείτε την εντολή “Copy to AmazTools“. Αυτό θα κάνει την ίδια διαδικασία με πριν, ενεργοποιόντας την εφαρμογή και ακολουθώντας τις οδηγίες μετά περνάτε το custom watchface.

 1. Πατήστε στο Amazfit Watch Face
 2. Περιμένετε να ανοίξει το αρχείο ένα νέο παράθυρο Safari
 3. Πατήστε το στοιχείο “Περισσότερα”
 4. Πατήστε στο “Αντιγραφή σε AmazTools”
 5. Αυτό θα ξεκινήσει την εφαρμογή AmazTools στο iPhone σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή του AmazTools για να το εγκαταστήσετε στο ρολόι.

Εγκαθιστόντας το watchface με το AmazTools

Μόλις ακολουθήσετε κάποια από τις παραπάνω λύσεις, η εφαρμογή AmazTools θα ανοίξει και θα προετοιμαστεί για να φορτώσει το watchface στο Amazfit Watch. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει την εφαρμογή Amazfit ανοικτή στο παρασκήνιο.

Για τους χρήστες GTR, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μερικά μηνύματα σφάλματος κατά τη μεταφόρτωση του αρχείου με την εφαρμογή AmazTools. Η εφαρμογή 0.2.12, δυστυχώς δεν είναι 100% bugfree ακόμα. Ωστόσο, φαίνεται να μπορεί να κάνει την δουλειά που εμείς θέλουμε, ακόμα και έτσι. Εάν διαθέτετε τόσο το MiFit όσο και το AmazTools στο iPhone σας, κλείστε την εφαρμογή MiFit για να αποφύγετε οποιαδήποτε σύγκρουση με την εφαρμογή του Amazfit.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή “AmazTools” με το custom watch face
 2. Κρατήστε ανοιχτή την εφαρμογή μέχρι να δείτε την οθόνη εγκατάστασης
 3. Περιμένετε μέχρι να δείτε το “Installation Completed” και στο κινητό σας αλλά και στο GTR.

Είσαστε πια έτοιμοι. Υπόψιν, το GTR κρατάει μόνο τα δύο προεγκατεστημένα watchface, ένα με την ώρα σε ψηφιακή μορφή και ένα με αναλογική μορφή και ένα custom watchface. Δεν έχει την δυνατότητα να κρατάει στη μνήμη του περισσότερα και να τα εναλλάσσετε εσείς.

Εάν θέλετε ν’ αποκτήσετε και εσείς ένα Amazfit GTR 47mm Global Edition, σας έχω τρία κουπόνια να δείτε και να δοκιμάσετε

Κατάστημα Κουπόνι Τιμή
Banggood BGGR256 123.7€
Geekbuying 3SLKJ1OR 119€
Cafago L04PW (έως 30/11) 133€

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα