Διαγωνισμός – Giveaway – Κερδίστε τ’ ασύρματα ακουστικά YELL ACOUSTIC “AIR TWINS” από το Android Club®🇬🇷

Μοίρασε την γνώση...

Το Android Club®🇬🇷 μεγάλωσε και έφτιαξε σελίδα και στο Instagram. Για να το γιορτάσει, με την βοήθεια του UniqueShop.gr, δίνουνε δώρο τ’ ασύρματα ακουστικά YELL ACOUSTIC “AIR TWINS”, αξίας 50€ περίπου! Τι χρειάζεται να κάνετε για να έχετε την δυνατότητα να τα κερδίσετε…ότι γράφω παρακάτω!

banner

🎁GIVEAWAY🎁
Με μεγάλη μας χαρά μαζί με το @androidclub_georgeververakis και το www.UniqueShop.gr σας παρουσιάζουμε κάνοντας σας τα δώρο τα υπέροχα Yell Acoustic “AIR TWINS” Bluetooth!🎶
Όροι συμμετοχής:
🔹️1.Like στο post
🔹️2.Follow @androidclub_georgeververakis
🔹️3.Tag έναν φίλο σου
Μπορείς επίσης να βρεις την σελίδα του @androidclub_georgeververakis και στο Facebook αλλά και στο κανάλι τους στο YouTube για περισσότερες εκπλήξεις
Facebook:Android Club®🇬🇷
YouTube: androidclub_georgeververakis 
Κάθε μέλος του ‘Android Club®🇬🇷’ θα έχει έκπτωση 15% σε κάθε του αγορά!
🆘️Ο νικητής του διαγωνισμού θα πρέπει να έχει ακολουθήσει όλα τα παραπάνω βήματα!🆘
✅Ο διαγωνισμός λήγει στις 18.10.19
❤ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ❤

Διαφήμιση

 

https://youtu.be/G4Kene-cs8w

Google news

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.

Redmagic WW ChicMe WW


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram