Δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την TP-Link Ελλάδος

Η Ελληνική Tp-Link μας έστειλε ένα δελτίο τύπου αναφορικά με την δωρεά που έκανε στο “Χαμόγελο του παιδιού”. Επειδή τέτοιες κινήσεις πάντα τις επικροτούμε και τις παρουσιάζουμε εδώ στο iTechNews.gr, σας επισυνάπτω πιο κάτω το δελτίο τύπου που μας έστειλαν.

 

Δελτίο τύπου

 

Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2019. H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, με ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ανταποκρινόμενη στο αίτημα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα, η TP-Link πρόσφερε 1 4G router Archer MR200, 1 Access Point EAP-225  και 1 Poe Switch TL-SG1016PE για το Νέο Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο πραγματοποιεί Προληπτική Ιατρική πανελλαδικά σε όλα τα παιδιά, με έμφαση σε αυτά που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές, δεν έχουν πρόσβαση σε ιατρικά κέντρα, βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και λόγω οικονομικών ή άλλων δυσκολιών δεν έχουν κατάλληλη ιατρική παρακολούθηση και φροντίδα.

Με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό, το Κινητό Πολυϊατρείο του Οργανισμού θα έχει τη δυνατότητα να εξακολουθεί να είναι συνδεμένο online, διευκολύνοντας τους εθελοντές γιατρούς/οδοντιάτρους στην εκτέλεση των ιατρικών και νοσηλευτικών καθηκόντων τους.

Ο κ. Terry Zhang, Country Manager της TP-Link Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε: «Για όλους εμάς στην TP-Link Ελλάδας είναι πολύ σημαντικό που καταφέρνουμε με τα προϊόντα της εταιρείας μας, να προσφέρουμε ουσιαστική βοήθεια στο σημαντικό έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Γνωρίζουμε όλοι πόσο εκτεταμένες και αποτελεσματικές είναι οι ενέργειες του Οργανισμού στην προστασία των παιδιών, του πιο ευαίσθητου μέρους του πληθυσμού όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά ολόκληρης της Γης».

Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δήλωσε: «Όλοι εμείς εδώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού» είμαστε πάντα χαρούμενοι όταν βρίσκουμε πολύτιμους συμμάχους στον καθημερινό μας αγώνα για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών. Η συγκεκριμένη προσφορά της εταιρίας TP-Link είναι μια σημαντική βοήθεια, καθώς θα ενισχύσει τη δράση της Προληπτικής Ιατρικής, μια δράση ουσίας και προτεραιότητας που συμβάλλει στον εντοπισμό ιατρικών προβλημάτων και σοβαρών περιστατικών της παιδικής υγείας που χρήζουν άμεσης επέμβασης και περίθαλψης». 

Σχετικά με την TP-Link

H TP – Link είναι παγκόσμιος πρωτοπόρος και πάροχος προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας που περιλαμβάνει λύσεις για Επιχειρήσεις και Οικιακούς χρήστες. Η εταιρία κατατάσσεται σταθερά από την εταιρία αναλυτών IDC ως ο Νο 1 πάροχος συσκευών WLAN ευρείας ζώνης CPE*. Η εταιρία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 170 χώρες, εξυπηρετώντας δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Επικεντρωμένη στο εντατικό R & D, την αποτελεσματική παραγωγή και την αυστηρή διαχείριση της ποιότητας, η TP-Link συνεχίζει να παρέχει βραβευμένα προϊόντα δικτύωσης όπως ασύρματα routers, cable/DSL gateways, powerline adapters, range extenders, κάμερες cloud, έξυπνες οικιακές συσκευές και αξεσουάρ για τους χρήστες παγκοσμίως. Για τους πελάτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, η TP-Link προσπαθεί να παρέχει σταθερές λύσεις Business Wi-Fi μαζί με αξιόπιστα Switches και Routers.

*Σύμφωνα με το τελευταίο δημοσιευμένο IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q1, 2019 Final Release


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την TP-Link, παρακαλούμε επισκεφθείτε μας online στο https://www.tp-link.com/gr/ ή ακολουθήστε μας στο:

-Facebook: https://www.facebook.com/TPLinkHellas/
-Twitter: www.twitter.com/TPLINK
-YouTube: http://www.youtube.com/tplinktech
– LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/tp-link-technologies-co-ltd

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα