Galaxy Fold – Στα 120169 ανοιγοκλείματα, η νέα έκδοση του κινητού καταστρέφεται πλήρως! (vid)

Το Samsung Galaxy Fold το ξέρετε σαν το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό της Samsung, που ενώ ήταν να ξεκινήσει να πουλιέται, τα πρώτα δείγματα που δόθηκαν σε tester, μετά από λίγο παρουσίαζαν προβλήματα στην οθόνη. Αυτό ανάγκασε την εταιρεία να το αποσύρει πλήρως και να ξαναρχίσει πάλι τους ελέγχους.

Πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε και πάλι να το διαθέτει προς πώληση, υποστηρίζοντας ότι κατάφερε να λύσει τα προβλήματα του παρελθόντος. Μάλιστα η Samsung υποστηρίζει πια ότι το νέο Galaxy Fold αντέχει έως και 200000 φορές να το ανοιγοκλείσει κάποιος χωρίς πρόβλημα! Εκεί λοιπόν ήρθε το CNET, να δει κατά πόσο η θεωρία αυτή αντέχει, φτιάχνοντας ένα βίντεο που θα το δείτε πιο κάτω.

Για να θέσει σε δοκιμή το νέο πτυσσόμενο κινητό της Samsung, η ομάδα της CNET δανείστηκε μια μηχανή από το SquareTade που ονομάζεται Foldbot. Το μηχάνημα αυτό διπλώνει και ξετυλίγει το ακουστικό αρκετές φορές ανά δευτερόλεπτο αυτόματα, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε σ’ ένα μετρητή στην κάτω δεξιά πλευρά τον αριθμό, να τσεκάρετε το καθένα καθώς το σύνολο ανεβαίνει. Η ιδέα ήταν να δούμε πόσο καιρό θα διαρκέσει το Fold πριν τελικά βγει εκτός, δηλαδή να μην δουλεύει πια!

Το CNET σημείωσε στο Twitter ότι, αν και δεν φαίνεται στο βίντεο, το Samsung Galaxy Fold που δοκιμάζεται, τελικά πεθαίνει σε περίπου 120.000 φορές.

119,380 folds in, we’ve lost half of the screen and the hinge has lots its satisfying snappiness. Keep watching here: https://t.co/VupObDxttw pic.twitter.com/Z627VRfpWR

— CNET (@CNET) October 4, 2019

Στις 119.380 φορές, φαίνεται ότι το μισό της οθόνης της συσκευής πεθαίνει και το τηλέφωνο αρχίζει να είναι λιγότερο “snappy” όταν το αναδιπλώνεται. Το ακριβές σημείο όπου το τηλέφωνο φαίνεται τελείως κατεστραμμένο, και πάλι σύμφωνα μ’ ένα tweet της CNET, είναι αφού διπλώθηκε και ξεδιπλώθηκε συνολικά 120.169 φορές.

Βεβαίως, ενώ μια δοκιμή βασανιστηρίων όπως αυτή είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα από τη σκοτεινή άποψη, πέρα από το να την βλέπει κανείς για περιέργεια, πιθανότατα δεν πρόκειται να αλλάξει τη μοίρα του πρώτου πτυσσόμενου της Samsung στην αγορά. Το τηλέφωνο είναι πολύ ακριβό, εισάγει έναν ασυνήθιστο παράγοντα μορφής και είναι πολύ εύθραυστο για να παίξεις – όχι ότι αυτό έχει σταματήσει τη Samsung να πιέζει μπροστά και να σχεδιάζει μελλοντικές πτυσσόμενες συσκευές, ούτως ή άλλως.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα