Huawei – Στις 17 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η πρώτη έκδοση του Hongmen στα κινητά της ή…..!?

Το Huawei Hongmeng OS έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό και πολλοί χρήστες αναμένουν ότι σύντομα θα είναι διαθέσιμο στα smartphones της εταιρείας. Μάλιστα πολλοί πιστεύουν ότι δεν είναι καθόλου απίθανο το επόμενο κινητό που θα μας παρουσιάσει η Huawei, να τρέχει αποκλειστικά OS Hongmeng.

Σύμφωνα με φήμες που μάθαμε πριν από λίγο, στις 17 Οκτωβρίου, η Huawei θα παρουσιάσει ένα πιο πρωτοποριακό κινητό τηλέφωνο πλήρους οθόνης. Από ότι μάθαμε, το κινητό αυτό θα υιοθετήσει την κρυφή σχεδίαση της μπροστινής κάμερας κάτω από την οθόνη και επίσης θα είναι δυνατή η μεταφορά του συστήματος Hongmeng!

Κρίνοντας από το επίσημο πόστερ που βρήκαμε, η Huawei φαίνεται να προτείνει ότι αυτό το smartphone χρησιμοποιεί ένα νέο ολοκληρωμένο σχέδιο οθόνης που κρύβει τελείως την μπροστινή κάμερα. Κάποιοι χρήστες πιστεύουν ότι μπορεί να είναι η κρυφή μπροστινή κάμερα κάτω από την οθόνη.

Προς το παρόν, σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων επιδιώκουν πιο ακραίες αναλογίες οθόνης για να επιτύχουν ακόμα πιο εκπληκτικά οπτικά εφέ.

Ως εκ τούτου, διάφοροι κατασκευαστές προσπαθούν να κρύψουν την μπροστινή κάμερα ή να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την περιοχή της περιοχής μπροστινής κάμερας.

Από το Liu Haiping μέχρι την τρέχουσα διάτρητη οθόνη και το σχεδιασμό αναδυόμενης κάμερας, η τάση αυτού του εξαιρετικά ευρέος σχεδιασμού οθόνης γίνεται όλο και πιο προφανής.

Προηγουμένως, άλλοι κατασκευαστές όπως η Xiaomi έχουν ήδη επιδείξει κινητό που φέρει αυτή την τεχνολογία της κάμερας κάτω από την οθόνη, αλλά είναι επίσης σαφές ότι η τεχνολογία αυτή είναι ακόμα ανώριμη και δεν μπορεί να εμπορευματοποιηθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Έτσι, την τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη, στην Huawei, πιστεύεται ότι θα την χρησιμοποιήσει εμπορικά τώρα για πρώτη φορά!?

Σύμφωνα με αναφορές ξένων ΜΜΕ, στην πραγματικότητα, ήδη από το Φεβρουάριο του 2018, η Huawei υπέβαλε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την κάμερα κάτω από την οθόνη.

Τα στοιχεία του διπλώματος ευρεσιτεχνίας δείχνουν ότι το κινητό τηλέφωνο της Huawei, κρύβει την κάμερα και τους σχετικούς αισθητήρες στο κάτω μέρος της οθόνης. Μόνο όταν χρησιμοποιείται η μπροστινή κάμερα, η οθόνη πάνω από την κάμερα θα γίνεται απολύτως διαφανής, ώστε η κάμερα να μπορεί να συλλέγει καλύτερα το φως και να παρουσιάζει τα καλύτερα αποτελέσματα λήψης. .

Όταν ο χρήστης δεν χρησιμοποιεί την εμπρός κάμερα, η εντελώς διαφανής περιοχή θα ενσωματώνεται στην οθόνη και είναι ουσιαστικά αδύνατο να δείτε την κάμερα που θα έχει κρυφτεί κάτω από την περιοχή της οθόνης.

Σύμφωνα με την αλυσίδα της βιομηχανίας, πολλοί κατασκευαστές εργάζονται στην τεχνολογία κάμερας οθόνης για να κάνουν το κινητό τηλέφωνο να επιτύχει μερίδιο οθόνης 100%. Ωστόσο, επί του παρόντος, η Huawei θα πρέπει να φτάσει άλλους πωλητές για ν’ αναλάβει ηγετικό ρόλο στην εμπορική χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η ίδια η Huawei έχει αναφέρει ότι θα ξεκινήσει ένα κινητό τηλέφωνο εξοπλισμένο με το σύστημα Hongmeng μέχρι το τέλος του έτους.

Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλά στοιχεία θα έλεγε κανείς, που να δημιουργούν την πεποίθηση ότι θα κυκλοφορήσει smartphone στις 17 Οκτωβρίου, που μπορεί να είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο της Huawei με το OS Hongmeng.

Στην πραγματικότητα όμως……η Huawei, η οποία είναι διαθέτει το σύστημα Hongmeng, κάνει δοκιμές, αλλά δεν αναμένεται να ξεκινήσει τόσο πολύ βραχυπρόθεσμα.

Ο CEO της Huawei, Yu Chengdong, δήλωσε επίσης ότι «αν δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες Google στο τέλος, θα χρησιμοποιήσουμε το δικό μας σύστημα Hongmeng. Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιεί το σύστημα Hongmeng θα είναι πιθανώς το P40 το επόμενο έτος».

Σήμερα, οι υπεύθυνοι της Huawei εξέφρασαν επίσης μέσω της πλατφόρμας ενημέρωσης το εξής: “Η πηγή των ειδήσεων είναι μόνο αυτή η αφίσα, που λέει ότι η Huawei θα παρουσιάσει ένα νέο κινητό στις 17 Οκτωβρίου. Η εταιρεία μέχρι στιγμής μας έχει συνηθίσει σε κανονικές προσκλήσεις, κάτι που κάνει σε όλες τις παρουσιάσεις των κινητών της. Αυτό σημαίνει ότι τα τρέχοντα νέα σχετικά με τη χρήση του συστήματος Hongmeng στα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας δεν είναι αλήθεια…..

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα