Nokia 8.1 – Θα είναι το πρώτο κινητό της HMD που θα λάβει το Android 10!

Τηρώντας την δέσμευσή της να προσφέρει στα smartphones της μια εμπειρία η οποία συνεχώς βελτιώνεται, η HMD Global αντιπρόσωπος εταιρεία των Nokia κινητών τηλεφώνων, ανακοίνωσε ότι το Android 10 «τρέχει» πλέον στο Nokia 8.1.

Ως το πρώτο smartphone της Nokia που λαμβάνει την τελευταία ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος – και ως το πρώτο τηλέφωνο που λειτουργεί με το Qualcomm Snapdragon 710 Mobile Platform που θα λάβει ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος – το Nokia 8.1 θα επωφεληθεί από τις τελευταίες AI-led καινοτομίες, επιτρέποντας περισσότερες επιλογές προσβασιμότητας, επιλογές αποτελεσματικότερου ελέγχου και περισσότερο έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων.

Έχοντας πρωτοστατήσει στην αναβάθμιση σε Android Oreo και στη συνέχεια σε Android Pie, τα smartphones της Nokia βρίσκονται ξανά στην πρώτη γραμμή της τελευταίας ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος με το Android 10. Με μία μοναδική συνέπεια μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας και αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος σε όλο το χαρτοφυλάκιο των smartphone της Nokia, οι χρήστες κινητών τηλεφώνων Nokia λαμβάνουν πάντα μια φρέσκια «out of the box» εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους.

Σε μια πρόσφατη μελέτη, Software and Security Updates: The Missing Link for Smartphones, η έρευνα της Counterpoint Research διαπίστωσε ότι τα Nokia τηλέφωνα είχαν το μοναδικό χαρακτηριστικό να είναι το μόνο brand που παρέχει εγκαίρως και γρήγορα αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος και μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας, ενώ παράλληλα με την κυκλοφορία του Android 10, τα Nokia τηλέφωνα έχουν κυρίαρχο ρόλο ξανά.

Οι χρήστες του Nokia 8.1 θα γνωρίσουν μια σειρά νέων λειτουργιών με το Android 10, όπως:

  • Gesture Navigation: Ο έλεγχος του Nokia smartphone μόλις έγινε πιο εύκολος, με ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό έλεγχο με την άκρη των δακτύλων σας
  • Smart Reply: Λαμβάνετε ακόμα πιο έξυπνες απαντήσεις στα μηνύματα, όχι μόνο πληκτρολογώντας αλλά και με κινήσεις που μπορείτε να κάνετε
  • Privacy Controls: Έχετε ακόμη περισσότερο έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων σε ένα μόνο σημείο και ελέγχετε πότε η τοποθεσία σας εμφανίζεται μέσα από τις εφαρμογές σας – είτε αυτό είναι πάντα, είτε μόνο όταν τις χρησιμοποιείται ή ποτέ
  • Focus mode: Αποκλείστε τις εφαρμογές που αποσπούν την προσοχή σας όταν χρειάζεται να επικεντρωθείτε σε κάτι που είναι σημαντικό (δοκιμάστε το τώρα στο Beta)
  • Family Link: Μέρος των ρυθμίσεων του Digital Wellbeing, βοηθάει τους γονείς να καθορίσουν digital κανόνες για όλη την οικογένεια
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα