Πάνος Παναή – Ο Κύπριος πατέρας του Microsoft Surface, μας εξηγεί πως το Surface Duo θα έχει μία παγκόσμιας κλάσης κάμερα!

Η Microsoft, η οποία μόλις επέστρεψε στην αγορά των κινητών, πρέπει να κάνει μεγάλη δουλειά.

Σήμερα το πρωί, σύμφωνα με ξένες εκθέσεις των ΜΜΕ, η Microsoft Germany κάλεσε τους προγραμματιστές και τα μέσα ενημέρωσης να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση. Στην εκδήλωση αυτή, ο Πάνος Παναή, Κύπριος, πατέρας του Microsoft Surface και επικεφαλής του προϊόντος, αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το Surface Duo.

Ο Πάνος Παναή είπε ότι η Microsoft αναπτύσσει μια φωτογραφική μηχανή παγκόσμιας κλάσης. Ο Πάνος Παναή είπε ότι γνωρίζουμε τη θέση της κάμερας στο κινητό τηλέφωνο. Εάν το Surface Duo δεν διαθέτει κάμερα πρώτης κατηγορίας, τότε οι καταναλωτές μπορεί να σκεφτούν να μην το αγοράσουν, οπότε για τον λόγο αυτό αναπτύσσουμε μια φωτογραφική μηχανή παγκόσμιας κλάσης.

Δυστυχώς, ο Πάνος Παναή δεν αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της κάμερας. Το πρωτότυπο Surface Duo που παρουσιάστηκε προηγουμένως, διαθέτει μόνο έναν αυτόματο χρονοδιακόπτη, αλλά έχει στρογγυλεμένο περίγραμμα στο πίσω μέρος, το οποίο πρέπει να είναι ένα “placeholder” για την πίσω κάμερα.

Σύμφωνα με αναφορές, το Surface Duo δεν θα είναι διαθέσιμο προς πώληση μέχρι το επόμενο έτος. Επομένως, πριν από την επίσημη κυκλοφορία, το Surface Duo είναι πιθανό να έχει πολλές βελτιώσεις και αλλαγές, κάτι που αξίζει να αναμένουμε.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα