Προσφορά: Έξυπνη ρομποτική σκούπα από το Flash Sales του Cafago με μόλις….22.67€!

Σας έχω παρουσιάσει κάμποσες ρομποτικές σκούπες μέχρι στιγμής στο iTechNews.gr και μάλιστα τυχαίνει να έχω και εγώ δύο, μία να σκουπίζει μόνο και μία να σφουγγαρίζει, αλλά τόσο φθηνή δεν έχω πετύχει ΠΟΤΕ! Φανταστείτε ότι είναι τόσο φθηνή, που είναι κάτω από το όριο των 23€ που έχει το τελωνείο! Άνετα την χαρακτηρίζω σαν την προσφορά της χρονιάς! Ας δούμε όμως και τι εστί αυτή η ρομποτική σκούπα που θα την βρείτε στο Flash Sales του Cafago.

Η έξυπνη αυτή σκούπα είναι ουσιαστικά συνδυασμός τριών πραγμάτων σε ένα! Μπορεί να σκουπίσει, να σφουγγαρίσει και να καθαρίσει τον χώρο ταυτόχρονα. Μπορεί να μείνει μακρυά από διάφορα αντικείμενα μέσω των έξυπνων αισθητήρων που έχει και να αποφύγει τις όποιες συγκρούσεις με αυτά. Επίσης ο θόρυβος που παράγει είναι πάρα πολύ χαμηλός, οπότε θα είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχει στον χώρο, ενώ θα καθαρίζει το δωμάτιο τριγύρω σας!

Η έξυπνη ρομποτική σκούπα δουλεύει με το πάτημα ενός κουμπιού μόνο, ενεργοποιόντας και τις τρεις λειτουργίες. Φορτίζει εύκολα μέσω USB, ενώ είναι εφοδιασμένη με φωτάκια που ενεργοποιούνται όταν λειτουργεί. Έχει την δυνατότητα να καθαρίσει εύκολα και άνετα πατώματα από μάρμαρο, ξύλο ή παρκέ. Αν έχετε χαλιά, καλό είναι να τα παραμερίσετε, για να μπορεί να κάνει την δουλειά του εύκολα και άνετα.

Η έξυπνη ρομποτική σκούπα είναι κατασκευασμένη από ABS και θα την βρείτε σε άσπρο ή μπλε. Μπορεί να δουλεύει συνέχεια για 100 λεπτά εφόσον η μπαταρία του είναι πλήρως φορτισμένη και μετά θα χρειαστεί περίπου 150 λεπτά για να την φορτίσετε πλήρως. Είναι εφοδιασμένη με μία μπαταρία 1200mAh 18650. Μπορεί να καθαρίσει μία έκταση 150m². Η έξυπνη ρομποτική σκούπα δεν θέλει σακούλες, που θα πρέπει να τις αλλάζετε, οπότε αμέσως έχετε ένα μεγάλο κέρδος από εκεί. Φέρει ειδικό δοχείο όπου μέσα εκεί μαζεύονται όλα τα σκουπίδια που βρίσκει στον δρόμο της, που έχει χωρητικότητα στα 400ml. Οι διαστάσεις της σκούπας είναι 270 x 260 x 68mm

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα