Προσφορά: Gamepad Pubg Controller – Παίξτε άνετα το παιχνίδι της αρεσκείας σας, στο κινητό σας, με δροσιά και έξτρα ενέργεια, με λιγότερο από 13€!

Τα παιχνίδια τύπου Fortnite, Call of Duty έχουν γίνει πολύ διαδεδομένα και όλο και περισσότεροι χρήστες παίζουν στο κινητό τους κάποιο PUBG. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία πάντα είναι λίγη και το κινητό ζεσταίνεται πολύ γρήγορα. Τι θα λέγατε όμως εάν σας έβρισκα μία βάση να βάλετε το κινητό σας, φορητή φυσική, με ενσωματωμένο powerbank για να έχει περισσότερη ενέργεια το κινητό όταν χρειαστεί και ειδικό σύστημα ψύξης για να μην ζεσταίνεται ποτέ!?

Το Gamepad Pubg Controller είναι πολύ ελαφρύ, φορητό όπως σας είπα και μπορείτε να προσαρμόσετε επάνω επάνω του ότι κινητό θέλετε με διαστάσεις οθόνης από 4.2 μέχρι και 6.7 ίντσες.

Η συσκευασία μέσα περιλαμβάνει την βάση, μ’ ένα καλώδιο για να συνδέσετε το powerbank που περιέχει με το κινητό σας και ανταλλακτικά των πλαστικών για τα δάχτυλα. Είναι δηλαδή ένα επαγγελματικό εργαλείο, για ένα σοβαρό παίχτη, που του αρέσει να παίζει πολύ παιχνίδια τύπου PUBG. Υπόψιν η έκδοση που σας δείχνω ενσωματώνει και powerbank με μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh, ώστε να μην τελειώνει ποτέ η διασκέδαση!

 

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα