Προσφορά:H96 MAX X2 – Ένα TV Box με S905 X2 και Android 8.1, από 28.80$ σε διάφορες εκδόσεις

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα ξεκινάμε την συνεργασία με μία καινούργια εταιρεία, την VissonTech, που κατασκευάζει TV Box, mini pc, Digital Signage, IPTV και πολλά άλλα αξεσουάρ. Για αρχή θα δούμε ένα πολύ ωραίο TV Box που κατασκευάζουν, με καλά χαρακτηριστικά και πολύ καλή τιμή, το H96 MAX X2. Υπόψιν στην Ελλάδα θα βρείτε την μικρότερη έκδοση στα 63€, όταν από εκεί θα το πάρετε στα 26€, δηλαδή περισσότερο από τα μισά!!!

banner

Το H96 Max X2 έρχεται με μία ωραία γυαλιστερή εμφάνιση, στο κλασσικό μαύρο χρώμα που βρίσκουμε όλα τα TV Box. ΜΕ διαστάσεις 10 x 10cm, διαθέτει 1 θύρα HDMI 2.1 που υποστηρίζει HDMI CEC, Dynamic HDR και HDCP 2.2,4K x [email protected] ανάλυση εξόδου, μία θύρα AV OUT 480i/576i, μία θύρα USB 3.0, μία θύρα USB 2.0, μία θύρα RJ45 Ethernet 10/100M, μία θύρα επέκτασης του εσωτερικού χώρου TF CARD μέχρι και 32GB και για το ρεύμα. Μπροστά έχει ένδειξη LED, που γίνεται μπλε όταν δουλεύει και κόκκινη όταν δεν δουλεύει.

Διαφήμιση

Για επεξεργαστή έχει τον τετραπύρηνο Amlogic S905 X2 ARM Cortex A53 @2GHz, ενώ για κάρτα γραφικών έχει την ARM Dvalin MP2 GPU. Το H96 Max X2 έρχεται σε διάφορες εκδόσεις όπως σας είπα αναφορικά την μνήμη και τον αποθηκευτικό χώρο και με αντίστοιχη τιμή φυσικά. Έτσι θα το βρείτε με 2GB LPDDR4 RAM + 16GB eMMC ROM, 4GB LPDDR4 RAM + 32GB eMMC ROM και 4GB LPDDR4 RAM + 64GB eMMC ROM. Τις ίδιες εκδόσεις θα τις βρείτε και με την έξτρα λειτουργία υποστήριξης φωνητικού ελέγχου. Το H96 MAx X2 τρέχει Android 8.1, οπότε θα μπορείτε άνετα να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση Kodi και να δείτε μέσω αυτής ότι ταινία θέλετε.

Google news

Από θέμα σύνδεσης, εκτός από ενσύρματα που σας έγραψα πιο πάνω, υποστηρίζει και ασύρματα μέσω WiFi 802.11 a/b/g/n ( 2.4G / 5.8G ). Επίσης έχει την δυνατότητα να συνδεθεί μέσω Bluetooth με διάφορες συσκευές όπως ασύρματο ποντίκι, πληκτρολόγιο, κτλ. Από θέμα αναπαραγωγής των ταινιών, υποστηρίζει πολλαπλή αποκωδικοποίηση μέχρι 4K x [email protected] + 1 x [email protected] Επίσης υποστηρίζει αποκωδικοποίηση  VP9 Profile-2 μέχρι 4K x [email protected], H.265 HEVC [email protected] μέχρι 4K x [email protected], AVS2-P2 Profile μέχρι 4K x [email protected], H.264 AVC [email protected] μέχρι 4K x [email protected], κτλ.

Dresslily WW ZTE Many GEOs

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.
Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram