Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το iPhone των €400

Πριν μερικές ημέρες, ο κορυφαίος αναλυτής σε θέματα της Apple Ming-Chi Kuo προέβλεψε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει στην αγορά ένα νέο, mid-range μοντέλο iPhone, θέτοντας ως χρονικό ορίζοντα για να συμβεί αυτό τις αρχές του 2020. Το έγκυρο site Macrumors επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του, αποκαλύπτοντας ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το καινούριο project της αμερικανικής εταιρείας που θα ονομάζεται iPhone SE 2.

Ο διάδοχος του SE θα είναι ασφαλώς μία πολύ πιο οικονομική επιλογή σε σχέση με τα iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max. Θα μοιάζει εξωτερικά με το iPhone 8 και η τιμή του θα ξεκινά περίπου από τα €400.

Οι τεχνολογικές προδιαγραφές του ωστόσο θα είναι εξαιρετικά αξιόλογες, καθώς θα διαθέτει τον επεξεργαστή Bionic A13, ίδιο δηλαδή με το iPhone 11, 3GB RAM και μνήμη αποθήκευσης 64 GB ή 128 GB

Από την άλλη, θα απουσιάζει από αυτό το 3D Touch matrix που υπάρχει στο iPhone 8, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, καθώς θα παρουσιαστεί μία πιο “δυναμική” διαχείριση των επιλογών της οθόνης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το iPhone SE 2 σχεδιάστηκε για τους χρήστες των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, των συσκευών δηλαδή που δεν μπορούν να υποστηρίξουν το iOS 13.

Σύμφωνα πάντοτε με το Macrumors, στο Cupertino υπολογίζουν να πωλούνται 2-4 εκατομμύρια SE 2 μηνιαίως, μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος των 30.000.000, τον οποίο έχει θέσει η εταιρεία μέχρι το τέλος του 2020.

Πηγή: Esquire

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα