Tronsmart Spire: Ένα Mousepad για κορυφαίες επιδόσεις!

Το όνομα Tronsmart το έχουμε συνδέσει με τα καταπληκτικά ηχεία Bluetooth που παράγει η εταιρεία αυτή και που έχουμε παρουσιάσει κατά καιρούς στο iTechnews.gr. Όμως η Tronsmart  παράγει κι άλλα ποιοτικά gadgets όπως φορτιστές, καλώδια, ποντίκια, πληκτρολόγια, mousepads, power banks κλπ. Σήμερα θα παρουσιάσουμε ένα mousepad που πραγματικά οι φίλοι των παιχνιδιών θα το λατρέψουν! Πρόκειται για το Tronsmart Spire Gaming Mousepad. Ας το δούμε λίγο καλύτερα.

Το Spire είναι ένα mousepad κατασκευασμένο από ελαστικό μαλακό υλικό με ανάγλυφη υφή. Αυτό του επιτρέπει να ακουμπάει σταθερά στην επιφάνεια του γραφείου μας, χωρίς να γλιστράει. Η πάνω πλευρά του είναι υπενδεδυμένη με υφασμάτινο κάλυμμα μικροϊνών χαμηλής τριβής. Πάνω σε αυτή την επιφάνεια το ποντίκι μας μπορεί να κινείται ταχύτερα και με μεγάλη ακρίβεια, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα κατά την χρήση του. Το mousepad αυτό είναι ιδανικό για χρήση τόσο με λέιζερ όσο και με οπτικά ποντίκια. Αποδίδει άριστα σε όλο το φάσμα ρυθμιζόμενης ευαισθησίας που μπορεί να υποστηρίξει το ποντίκι μας. Όλες οι εργασίες που εκτελούμε με το ποντίκι, είτε για την δουλειά είτε για την διασκέδασή μας, γίνονται με μεγάλη άνεση και απόλυτη ακρίβεια.

Τα πλεονεκτήματα του Spire όμως δεν σταματούν εδώ! Αυτό το mousepad έχει τέτοιο μέγεθος που μπορεί να καλύψει μεγάλο μέρος της επιφάνειας του γραφείου μας! Οι διαστάσεις του είναι 80 Χ 30 Χ 0,4 εκατοστά. Με αυτό το μέγεθος μπορεί να μας προσφέρει άφθονο χώρο για το ποντίκι μας, το πληκτρολόγιο, τον καφέ μας, το κινητό, τα κλειδιά μας και οτιδήποτε άλλο θελήσουμε. Αν διαθέτουμε φορητό υπολογιστή, μπορούμε να τον τοποθετήσουμε πάνω του και δίπλα να ακουμπήσουμε το ποντίκι μας. Έτσι θα έχουμε μια άριστη επιφάνεια εργασίας ή παιχνιδιού, τόσο μεγάλη όσο ποτέ!

Με ένα τόσο μεγάλο mousepad δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τυχόν φθορές στην επιφάνεια του γραφείου κατά την διάρκεια της εργασίας ή της διασκέδασής μας. Ακόμα η μικρο-υφασμάτινη επιφάνεια του Spire είναι πλήρως αδιαβροχοποιημένη οπότε δεν θα έχουμε δυσάρεστες επιπτώσεις αν πέσει νερό ή καφές από το ποτήρι μας, μετά από μια απότομη κίνηση του ποντικιού, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Η πιο ενδιαφέρουσα όμως δυνατότητα του Spire είναι το γεγονός ότι μπορεί να φωτίζεται με την βοήθεια ενός φωτοσωλήνα που διαθέτει περιμετρικά! Μάλιστα στην αριστερή πάνω πλευρά του υπάρχει ένα κουμπί με την βοήθεια του οποίου μπορούμε να επιλέξουμε ένα από τα 10 προγράμματα φωτισμού που υποστηρίζει. Δίπλα στο κουμπί υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας το οποίο επίσης φωτίζεται με το χρώμα που θα επιλέξουμε. Μπορούμε να διαλέξουμε ενιαίο χρώμα για όλη την περίμετρο ή περιοδική εναλλαγή των χρωμάτων, ανάλογα με την διάθεσή μας. Υποστηρίζει οκτώ χρώματα, κόκκινο, μπλε, μωβ, φούξια, κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί και γαλάζιο. Το φως του είναι δυνατό και φαίνεται ακόμα και σε ένα φωτεινό δωμάτιο. Όμως η καλύτερη αίσθηση δημιουργείται σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό. Αν μάλιστα το συνδυάσουμε με ένα gaming σετ ποντίκι και πληκτρολόγιο που να είναι επίσης φωτιζόμενα, θα δημιουργήσουμε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στον χώρο μας! Έτσι η εμπειρία μας ενώ παίζουμε θα γίνει μοναδική!

Η ενέργεια που απαιτείται για να φωτίζεται το mousepad, παρέχεται μέσω ενός καλωδίου USB που συνδέεται στην θύρα micro-USB η οποία βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του, κοντά στο κουμπί χειρισμού του φωτισμού. Το καλώδιο μπορούμε να το συνδέσουμε είτε σε μια ελεύθερη θύρα USB του υπολογιστή μας, είτε σε κάποιον φορτιστή κινητού, είτε ακόμα και σε ένα power bank, αρκεί αυτό να υποστηρίζει φόρτιση χαμηλής ισχύος 150mA. Το καλώδιο είναι επενδεδυμένο με υφασμάτινο πλέγμα για να παραμένει ανθεκτικό αλλά και ευλύγιστο. Ακόμα έχει μήκος πάνω από 1,5 μέτρο για περισσότερη ευκολία κατά την χρήση.

Η συσκευασία του Spire είναι ένα ορθογώνιο μαύρο κουτί από χαρτόνι. Πάνω του υπάρχει η φωτογραφία του mousepad και τα βασικά τεχνικά του χαρακτηριστικά. Εσωτερικά θα βρούμε το ίδιο το mousepad τυλιγμένο σε ρολό, το USB καλώδιο και την κάρτα εγγύησης. Να αναφέρουμε εδώ ότι η Tronsmart συνιστά να μην τυλίγουμε το mousepad σε ρολό διαμέτρου μικρότερης των 8 εκατοστών. Έτσι μόνο η επιφάνειά του θα παραμένει επίπεδη και δεν θα τσακίζει.

Χρησιμοποιώ το Tronsmart Spire Gaming Mousepad για περισσότερο από μια βδομάδα και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος! Έχει κάνει τον χώρο του γραφείου μου πιο ελκυστικό και πιο ευχάριστο. Ακόμα έχει βελτιώσει αισθητά την εμπειρία χρήσης του ποντικιού μου.

Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε αυτό το ξεχωριστό mousepad μπορείτε να μπείτε στο επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο Aliexpress και να το παραγγείλετε ξοδεύοντας μόνο 21,00 €! Καλό είναι να επιλέξετε αποστολή από την αποθήκη τους στην Πολωνία για να το παραλάβετε σε 2 με 5 μέρες! Εναλλακτικά μπορείτε να το παραγγείλετε από το Geekbuying σε παρόμοια τιμή.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Only the best toys for the best boys! [email protected] Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati.

Σχετικά άρθρα