TSMC – Ξεκινάει επίσημα αντεπίθεση στις κατηγορίες περί παραβίαση 25 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

Σας έχουμε γράψει αρκετά τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την μήνυση που έχει κατατεθεί ενάντια στην TMSC και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή. Σήμερα η εταιρεία αποφάσισε να βγει στην αντεπίθεση!

Έτσι πριν από λίγο, η TSMC δημοσίευσε μία ανακοίνωση στον επίσημο ιστότοπό της ότι είχε ασκήσει αγωγή κατά της GlobalFoundries στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία και τη Σιγκαπούρη, κατηγορώντας την τελευταία ότι παραβίασε 25 διπλώματα ευρεσιτεχνίας στα 40nm, 28nm, 22nm, 14nm, αλλά και σε διαδικασίες για τα 12nm.

Αναφέρεται ότι η TSMC δήλωσε στην ανακοίνωση ότι ζήτησε από το δίκτυο να σταματήσει την παραγωγή και τις πωλήσεις παραποιημένων προϊόντων και ταυτόχρονα κατέθεσε αίτημα αποζημίωσης, αλλά δεν αποκάλυψε το ποσό της αποζημίωσης.

Η αμερικανική επιτροπή Ελέγχου ITC που είναι υπεύθυνη για το διεθνές εμπόριο, ανακοίνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι ξεκίνησε έρευνες για τις συσκευές ημιαγωγών και τα υποπροϊόντα τους. Σχετικά με την απόφαση αυτή, η TSMC εξέδωσε δήλωση που εκφράζει την αντίθεσή της και για μια ακόμη φορά αρνήθηκε ότι παραβίασε το δικαίωμα ευρεσιτεχνίας.

Η ITC πραγματοποίησε έρευνα σε ορισμένες εταιρείες, διότι το δεύτερο μεγαλύτερο χυτήριο αλουμινίου, η Globalfoundries (εφεξής “GF”), μήνυσε την TSMC για παραβίαση στα τέλη Αυγούστου, κατηγορώντας την τελευταία ότι παραβίασε 16 τεχνικές ευρεσιτεχνίες της GF, συμπεριλαμβανομένων 7nm, 10nm, 16nm διαδικασίες. Η TSMC ενημέρωσε σχετικά και τους πελάτες της όπως την Apple, Broadcom, MediaTek, NVIDIA, Qualcomm, Xilinx και τους πελάτες αυτών των εταιρειών.

Όσον αφορά την εικαζόμενη παράβαση, η TSMC εξέδωσε δήλωση που επανειλημμένα αρνείται την παραβίαση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Μετά την αποδοχή της έρευνας από την ITC, η TSMC επανέλαβε την ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι μετά την εξέταση του περιεχομένου της αγωγής που διεκδικεί η GF, πιστεύει ότι το περιεχόμενο της παράβασης της GF ήταν παράνομο.

Η TSMC δήλωσε ότι η εταιρεία έχει επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως στην έρευνα και ανάπτυξη προηγμένης τεχνολογίας ημιαγωγών, δημιούργησε το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο ακινήτων παγκοσμίως στον τομέα των ημιαγωγών, έχει πάνω από 37.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και είναι μέσα στους TOP 10 σαν εφευρέτης ευρεσιτεχνιών στις ΗΠΑ για τρία συναπτά έτη από το 2016 .

Για αυτήν την αγωγή, η TSMC δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την προστασία της πατενταρισμένης τεχνολογίας της.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα