Ξεκίνησαν οι δοκιμές για το dark mode στο Facebook

Η Facebook έκανε την αρχή με το Dark Mode στην υπηρεσία Facebook Messenger και τώρα ξεκίνησε τις δοκιμές για την εφαρμογή της νέας τάσης και στη desktop έκδοση του κοινωνικού δικτύου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα AndroidPolice, ορισμένοι χρήστες μόλις πραγματοποιήσουν login στον λογαριασμό τους στο Facebook από desktop, τους εμφανίζεται pop-up ειδοποίηση για να συμμετέχουν (εάν το επιθυμούν) στη δοκιμή του Facebook Dark Mode, το οποίο μάλιστα το ονομάζουν Facebook Beta.

Εκτός από την επιλογή για το Dark Mode, η Facebook Beta υπόσχεται καθαρότερο και πιο εύκολο περιβάλλον χρήσης με μεγαλύτερες γραμματοσειρές και ομαλότερο σύστημα πλοήγησης. Επιπλέον, θα αποθηκεύει τη θέση που είχε ο χρήστης κατά τη διάρκεια του scrollαρίσματος στο News Feed, έτσι ώστε να επιστρέφει εκεί που ήταν σε περίπτωση που π.χ. πάτησε σε κάποιο εξωτερικό link.

Από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι δοκιμές σε τυχαίες ομάδες χρηστών, δεν αποκλείεται να έχουμε μπει στην τελική ευθεία για γενικότερο λανσάρισμα του Dark Mode στο Facebook σε παγκόσμιο επίπεδο.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Μπορείτε επίσης να κάνετε SUBSCRIBE στη Youtube σελίδα μας Couple Unboxingκαι να πατήσετε το “καμπανάκι” () για να ενημερώνεστε για τα νέα μας video.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Επιχείρηση... Unboxing!!! Δυναμικά και κωμικά δίδυμα, κάνουν παραγγελίες online και σας τις παρουσιάζουν χωρίς ενδοιασμούς!

Σχετικά άρθρα