Xiaomi – Μόλις παρουσίασε τ’ ασύρματα ακουστικά TicPods 2 Pro με δυνατότητα ελέγχου με ένα νεύμα του κεφαλιού

Η Xiaomi έχει πολλές θυγατρικές με τις οποίες συνεργάζεται και όλες έχω να πω βγάζουν πάρα πολύ καλά προϊόντα, κάτι που όλοι μέχουμε διαπιστώσει πάρα πολλές φορές. Έτσι και σήμερα που η εταιρεία Mobvoi, μία εταιρεία που συνεργάζεται με την Xiaomi, παρουσίασε τα ενδιαφέροντα ασύρματα ακουστικά TicPods 2 Pro που μπορούν να ελεγχθούν μ’ ένα νεύμα της κεφαλής!

Η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις των ακουστικών, μία θα είναι η συνήθης έκδοση TicPods 2 και η άλλη θα είναι η έκδοση Pro με αισθητήρα TicMotion για έλεγχο της κίνησης.

Ο αισθητήρας λειτουργεί ως εξής: όταν χτυπάει πχ το κινητό σας και κάποιος σας καλεί, μπορείτε με μία απλή κίνηση του κεφαλιού να δεχτείτε ή ν’ απορρίψετε την εισερχόμενη κλήση! Φοβερό δεν νομίζετε!? Απλώς με την κίνηση του κεφαλιού που κάνουμε για το όχι, θ’ απορρίψετε την κλήση, ενώ με την αντίθετη κίνηση, θα την δεχτείτε. Νομίζω αυτό είναι πολύ βολικό ειδικά εάν τα χέρια σας είναι απασχολημένα και δεν μπορείτε ν’ ακουμπήσετε κάπως τ’ ακουστικά.

Μπορείτε επίσης να ελέγχετε την ένταση ήχου και την αναπαραγωγή των τραγουδιών, απευθείας από τα ακουστικά χάρη στα touchpads.

Τα ακουστικά είναι μικρότερα σε σύγκριση με το TicPods Free Pro. Τώρα, αυτά είναι “ένθετα”, όχι “βύσματα”.

Άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν είναι η υποστήριξη Bluetooth 5.0, υποστήριξη για aptX και AAC, τα ηχεία είναι 13 χιλιοστών με αξιοπρεπή ποιότητα ήχου (όπως ισχυρίζεται ο κατασκευαστής) και ενεργή μείωση θορύβου χάρις την τεχνολογία Qualcomm CVC.

Τα ακουστικά έρχονται σε τρία χρώματα: σκούρο μπλε, ροζ και λευκό. Η βάση φόρτισης έχει μια ραβδωτή υφή, όπως στην προηγούμενη γενιά, αλλά είναι λίγο μικρότερη.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της έκδοσης Pro και της κανονικής!?

Πρώτον, ο αισθητήρας TicMotion διατίθεται μόνο στην έκδοση Pro. Δεύτερον, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ελαφρώς διαφορετική στις δύο εκδόσεις. Έτσι, με μία μόνο φόρτιση, η κανονική έκδοση θα λειτουργήσει έως και 23 ώρες, ενώ η έκδοση Pro θα λειτουργήσει λίγο λιγότερο, δηλαδή στις 20 ώρες, που βέβαια δεν είναι καθόλου άσχημο νούμερο! Υπάρχει επίσης υποστήριξη για βοηθός φωνής: Siri ή Βοηθός Google, ανάλογα με τη συσκευή.

Η τιμή

Στην Κίνα, οι πωλήσεις προγραμματίζονται από την 1η Νοεμβρίου, το κόστος των ακουστικών είναι 699 γιουάν για την κανονική έκδοση (περίπου $ 100) και 799 γιουάν για την έκδοση Pro (περίπου $ 115). Οι συσκευές θα εμφανιστούν σε όλες τις αγορές παγκοσμίως, αλλά το πότε ακριβώς δεν είναι ακόμα γνωστό.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα