Amazfit 42mm Global – Έχουμε ειδοποιήσεις στα ελληνικά και εδώ τελικά! Δείτε πως θα έχετε και εσείς εάν δεν έχετε (v0.1.0.06).

Όπως ξέρετε η Amazfit έχει βγάλει δύο εκδόσεις του GTR, μία στα 47mm και μία στα 42mm. Οι δύο εκδόσεις είναι με διαφορετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Προχθές, πρώτοι εδώ σας δείξαμε πως ΟΛΟΙ μπορείτε να έχετε πια ειδοποιήσεις στα ελληνικά, στην Global έκδοση του Amazfit 47mm. Τώρα ελπίζω να κάνω το ίδιο και για την Global έκδοση του Amazfit 42mm!

Κατ’ αρχάς να υπενθυμίσω πρώτα πως βρήκα προχθές το τρόπο ώστε όλοι όσοι έχουν το Amazfit 47mm Global Edition να έχουν ελληνικά. Βάση της ανακάλυψης ήταν αυτή η εικόνα:

Όπως σας είχα αποκαλύψει τότε, ελληνικά είχαν πάρει κανονικά όσοι είχαν το font 11, όχι όμως όσοι είχαμε το font 9. Μετην μεταφορά του firmware που περιέχει μέσα το font 11, όλοι πια έχουμε την δυνατότητα να έχουμε ειδοποιήσεις στα ελληνικά κανονικά, χωρίς το έξυπνο κόλπο που μας είχε δείξει ο unpackman.

Τώρα έρχομαι να κάνουμε το ίδιο κόλπο και για το Amazfit GTR 42mm Global έκδοση.

Όπως βλέπετε, όπως και στο GTR Global 47mm υπάρχουν δύο εκδόσεις των fonts και η 11 πήρε ελληνικά, έτσι και σήμερα ξαφνικά παρουσιάστηκε άλλη μία έκδοση στο GTR 42mm, η 10, ενώ πριν υπήρχε μόνο η 9. Τώρα εάν αυτή περιέχει ελληνικά …..δεν ξέρω. Εδώ λοιπόν θέλω ένα τολμηρό αναγνώστη του iTechNews να δοκιμάσει την νέα αυτή έκδοση και να μας πει εάν θα έχει ελληνικά στις ειδοποιήσεις ή όχι. Υπόψιν το αρχείο είναι ΜΟΝΟ για την Global έκδοση του Amazfit GTR 42mm!

 

Να επισημάνω ότι την εγκατάσταση των αρχείων την κάνετε με αποκλειστική δική σας ευθύνη και δεν θα φέρω καμία ευθύνη εάν καταφέρετε να μπρικάρετε το Global Amazfit GTR 42mm σας!!! Η μέθοδος αυτή δεν έχει δοκιμαστεί πουθενά ακόμα παγκοσμίως, οπότε θα είστε οι πρώτοι BETA Testers!

 

Όπως γράφω, ελληνικά δεν ξέρω εάν περιέχουν τα νέα αυτά fonts, το υποθέτω. Θα παρακαλέσω λοιπόν όποιος έχει Amazfit GTR 42mm Global και εγκαταστήσει τα αρχεία που δίνω πιο κάτω, να πάρει φωτογραφίες μέσω του Notify and Fitness πριν και μετά, όπως και το ρολόι, να δούμε εάν φτιάχνει το πρόβλημα των ειδοποιήσεων.

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι η ίδια όπως λέω και για την έκδοση των 47mm, δεν αλλάζει καθόλου!

Κατεβάζουμε τα τρία αρχεία κάπου μέσα στο κινητό μας. Καλύτερα να τα βάλετε σ’ ένα φάκελο ξεχωριστό. Τρέχουμε το Amazfit και το Notify, ώστε να δούνε το Global GTR 42mm μας και αφού ενημερωθούν, πάμε στο Notify. Ουσιαστικά αυτό θα κάνει όλη την δουλειά. Πατάμε το εικονίδιο πάνω δεξιά, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες από κάτω, που λέει 1. Στην επόμενη εικόνα πατάμε στο 2 και στην τρίτη το 3.

Διαλέγετε να περάσετε πρώτα το *.fw, μετά περνάτε το αρχείο *.res και στο τέλος το αρχείο *.ft

ΔΕΝ περνάμε τ’ αρχεία με άλλη σειρά, αλλά μόνο με αυτή. Μην με ρωτήσετε τι θα κάνετε εάν κάνατε αυτό το λάθος! 

Πρόγραμμα
Amazfit Download
Notify & Fitness for Amazfit Download
1) Firmware for Global Amazfit GTR 42mm 0.1.0.01 *.fw
68 Downloads
2) Firmware for Global Amazfit GTR 42mm 0.1.0.01 *.res
56 Downloads
3) Firmware for Global Amazfit GTR 42mm 0.1.0.01 *.ft
65 Downloads

Μπορείτε να δείτε και το βίντεο που έχω φτιάξει για το Amazfit GTR 47mm Global για να καταλάβετε πως θα το κάνετε…

Για όποιον σκέφτεται τι έκδοση να πάρει, ένας πίνακας που βρήκα και σίγουρα θα σας βοηθήσει

Ενημέρωση: Ένας αναγνώστης του site, ο leo06, έχει την Global έκδοση του Amazfit GTR 42mm και είχε την ευγενική καλοσύνη να μας στείλει μερικές φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν αυτό που διαπιστώσαμε πρώτοι εδώ στο iTechNews.gr

Αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος δουλεύει και έχετε πράγματι ελληνικά!

Ενημέρωση 14/11/2019

Σήμερα διάφοροι χρήστες μου λέτε ότι και στα 42mm πήρατε ενημέρωση αλλά δεν βλέπετε ελληνικά. Θα σας δώσω λοιπόν το τελευταίο beta firmware με το νέο font 10 που ξέρουμε ότι έχει ελληνικά μέσα, να το περάσετε. Εάν έχετε ήδη το τελευταίο, δοκιμάστε να περάσετε μόνο το αρχείο Font. Εάν δεν πιάσει το κόλπο, θα πρέπει να τα περάσετε και τα τρία.

 

Πρόγραμμα
Amazfit Download
Notify & Fitness for Amazfit Download
1) Firmware for Global Amazfit GTR 42mm 0.1.0.06 *.fw
51 Downloads
2) Firmware for Global Amazfit GTR 42mm 0.1.0.06 *.res
54 Downloads
3) Firmware for Global Amazfit GTR 42mm 0.1.0.06 *.ft
58 Downloads

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα