Amazfit GTR 47mm Global – Δείτε πως μπορούν ΟΛΟΙ πια να έχουν ειδοποιήσεις στα ελληνικά (v1.3.5.08)!

Σας έγραφα πριν λίγο ότι είδαμε ελληνικά στις ειδοποιήσεις της Global έκδοσης του Amazfit GTR 47mm, αλλά δυστυχώς όχι όλοι. Όπως σας είπα εδώ και σας ενημέρωσα, το firmware του Amazfit GTR 47mm είναι σε δύο εκδόσεις, οπότε η έκδοση που έχει τα font #11 πήρε ελληνικά και όχι η έκδοση που έχει το Font #9, όπως εγώ. Δυστυχώς αυτό δεν είχε ξεκαθαριστεί ή αναφερθεί πουθενά, μέχρι που το ανακάλυψα εγώ εδώ και σας το είπα. Και το ερώτημα είναι…πως και εμείς που έχουμε font #9 θα έχουμε πια ελληνικά!? Και φυσικά βρήκα και σε αυτό την λύση….!

Ναι, ακόμα και εγώ που έχω font #9, έχω πια κανονικά ελληνικά!!!

Ας δούμε όμως πρώτα τι έβλεπα…

Τις πληροφορίες αυτές τις έβλεπα με το Notify & Fitness for Amazfit, ένα φανταστικό πρόγραμμα που θα το χρειαστείτε και τώρα. Όπως βλέπετε, έβλεπα font 9, που αυτό έφταιγε για το πρόβλημα των ελληνικών! Τώρα, αφού βρήκα την λύση τι βλέπω!? Για δείτε….

Όπως βλέπετε, βλέπω κανονικά ελληνικά στις ειδοποιήσεις και το font μου άλλαξε πια από 9 σε 11! Αυτή είναι η λύση τελικά στο πρόβλημα των ελληνικών! Πως θα το κάνετε και εσείς!? Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και φυσικά πριν σας την δώσω, όπως βλέπετε την έχω δοκιμάσει στο προσωπικό μου Amazfit Gtr Global για να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

 

Να επισημάνω ότι την εγκατάσταση των αρχείων την κάνετε με αποκλειστική δική σας ευθύνη και δεν θα φέρω καμία ευθύνη εάν καταφέρετε να μπρικάρετε το Global Amazfit GTR σας!!!

 

Για την δουλειά αυτή θα χρειαστείτε μόνο τα αυθεντικά προγράμματα από το google Playstore και τα τρία αρχεία που θα σας δώσω, που θα τα περάσετε στο GTR με την σειρά που θα σας πω. Υπόψιν, για να έχετε ελληνικά θα περάσετε την επόμενη έκδοση του firmware, που δεν την έχετε εσείς ακόμα επίσημα, αλλά σας την έχω βρει εγώ για εσάς!

Πρόγραμμα
Amazfit Download
Notify & Fitness for Amazfit Download
1) Firmware for Global Amazfit GTR 47mm 1.3.5.03 *.fw
929 Downloads
2) Firmware for Global Amazfit GTR 47mm 1.3.5.03 *.res
594 Downloads
3) Firmware for Global Amazfit GTR 47mm 1.3.5.03 *.ft
576 Downloads

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και είναι παρόμοια όπως με όλα τα wearable της Xiaomi. Κατεβάζουμε τα τρία αρχεία κάπου μέσα στο κινητό μας. Καλύτερα να τα βάλετε σ’ ένα φάκελο ξεχωριστό. Τρέχουμε το Amazfit και το Notify, ώστε να δούνε το Global GTR μας και αφού ενημερωθούν, πάμε στο Notify. Ουσιαστικά αυτό θα κάνει όλη την δουλειά. Πατάμε το εικονίδιο πάνω δεξιά, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες από κάτω, που λέει 1. Στην επόμενη εικόνα πατάμε στο 2 και στην τρίτη το 3.

Διαλέγετε να περάσετε πρώτα το *.fw, μετά περνάτε το αρχείο *.res και στο τέλος το αρχείο *.ft

ΔΕΝ περνάμε τ’ αρχεία με άλλη σειρά, αλλά μόνο με αυτή. Μην με ρωτήσετε τι θα κάνετε εάν κάνατε αυτό το λάθος! 

Ενημέρωση: Χθες, 13/11/2019 έγινε ενημέρωση και όλοι πήρατε νέο firmware, το 1.3.5.08. Κάποιο χρήστες όμως παρόλο που πήραν το νέο firmware, ακόμα δεν έχουν ελληνικά. Θα σας δώσω λοιπόν το 1.3.5.08 με το Font 11 που έχει ελληνικά μέσα. Τ’ αρχεία τα περνάτε με την σειρά που λέω. Εάν έχετε ήδη εγκαταστημένο το 1.3.5.08, δοκιμάστε να περάσετε μόνο το αρχείο font. Εάν δεν πιάσει το κόλπο, τα περνάτε όλα και τα τρία με τον τρόπο που δείχνω και λέω.

 

Πρόγραμμα
Amazfit Download
Notify & Fitness for Amazfit Download
1) Firmware for Global Amazfit GTR 47mm 1.3.5.08 *.fw
185 Downloads
2) Firmware for Global Amazfit GTR 47mm 1.3.5.08 *.res
125 Downloads
3) Firmware for Global Amazfit GTR 47mm 1.3.5.08 *.ft
166 Downloads

 

Βασικό…μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε το κόλπο με το Transliterate που μας έδειξε έξυπνα πρώτος ο Unpackman σαν αρχική λύση. Τώρα πια δεν το χρειάζεστε, αφού θα έχετε κανονικές ενημερώσεις στα ελληνικά! Αφού περάσετε τα τρία αρχεία και πριν συνδέσετε πάλι το Amazfit GTR με την εφαρμογή Amazfit, θα δείτε το εξής:

Δείτε και το σχετικό βίντεο. Επίσης μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share το βίντεο, να γραφτείτε στο κανάλι του itechNews.gr και να πατήσετε την καμπάνα για να ειδοποιηθείτε για ότι νέο σας ανεβάσω!

 

Όπως είδατε το firmware ενημερώθηκε. Με το που θα συνδέσετε όμως το ρολόι με την εφαρμογή Amazfit, επειδή η έκδοση του firmware δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα, θα σας κάνει downgrade….. Μην πανικοβληθείτε λοιπόν εάν δείτε να ενημερώνετε εκ νέου το ρολόι σας… Θα προσέξετε ότι η εφαρμογή Amazfit περνάει μόνο δύο αρχεία στο GTR, τα fw και res, όχι τα ft, τα font δηλαδή που θέλουμε να κρατήσουμε. Και ναι, θα έχουμε ένα GTR πια με font 11!!!!

Με τον τρόπο αυτό θα έχετε κανονικά ελληνικές ενημερώσεις στο Global Amazfit GTR. Τώρα τι θα γίνει όταν θα βγει νέα ενημέρωση!? Εδώ είμαστε, να το δούμε και να σας ενημερώνω σωστά τι να κάνετε για να δουλέψουν και πάλι τα ελληνικά!

Εάν θέλετε ν’ αποκτήσετε και εσείς ένα Amazfit GTR 47mm Global Edition, σας έχω τρία κουπόνια να δείτε και να δοκιμάσετε

Κατάστημα Κουπόνι Τιμή
Banggood BGGR256 123.7€
Geekbuying 3SLKJ1OR 119€
Cafago L04PW (έως 30/11) 133€
Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα