Amazfit GTS – Πάλι πρώτοι σας δείχνουμε πως να βλέπετε σωστά ελληνικά στην Global έκδοση!

Το τελευταίο διάστημα έχουμε αρχίσει λίγο εντατικά να ελληνοποιούμε στις ειδοποιήσεις τουλάχιστον όλα τα smartwatch της Xiaomi – Huami. Έτσι, μετά από το GTR 47mm, όπου πρώτοι σας είπαμε πως θα μπορούνε πια ΟΛΟΙ να έχουν σωστά ειδοποιήσεις στα ελληνικά, μετά από τα 42mm όπου και πάλι πρώτοι σας είπαμε πως να κάνετε το ίδιο, το Verge Lite με την βοήθεια του χρήστη Sakis25, τώρα ήρθε η σειρά και του Amazfit GTS Global.

Κατ’ αρχάς στην προσπάθεια μας αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον εθελοντή μας George Mavroidis, μιας και το δικό μου GTS δεν έχει έρθει ακόμα, όπου δέχθηκε να δοκιμάσει το κόλπο που βρήκαμε πάλι εμείς πρώτοι εδώ και να το δείξουμε σε όλους εσάς.

Να επισημάνω ότι την εγκατάσταση των αρχείων την κάνετε με αποκλειστική δική σας ευθύνη και δεν θα φέρω καμία ευθύνη εάν καταφέρετε να μπρικάρετε το Global Amazfit GTS σας!!!

 

Οι πληροφορίες που είχαμε από τον χρήστη, είναι ότι το δικό του GTS έχει το Font 11.

Φυσικά αυτή η πληροφορία ήταν πολύ βασική για εμένα, γιατί ψάχνοντας στον σέρβερ της Huami, βρήκα την εξής πληροφορία σήμερα

Αυτή η φωτογραφία δείχνει ότι για άλλη μία φορά, η Huami έβγαλε νέο font για την Global έκδοση, διαφορετικό από αυτό που ήδη είχε! Τι σας θυμίζει αυτό…μα το GTR φυσικά! Έτσι λοιπόν έπρεπε να δούμε εάν το Font 12 που έβγαλε τώρα η Huami είχε πια ελληνικά.

Δείτε και μία ωραία φωτογραφία από το GTS όπως την είχε ανεβάσει ο George Mavroidis στο FB, αλλά και πως φαίνονται οι ελληνικές ειδοποιήσεις

Η διαδικασία ελληνοποίησης είναι η ίδια με του GTR. Κατεβάζετε τα τρία αρχεία, τα περνάτε με την σειρά που σας λέω, κάνει downgrade το GTS όταν συνδεθεί με το Amazfit και κρατάει το font 12 που όπως θα δείτε έχει ελληνικά!

Πρόγραμμα
Amazfit Download
Notify & Fitness for Amazfit Download
1) Firmware for Global Amazfit GTS 0.0.8.07 font 12.0 *.fw
1294 Downloads
2) Firmware for Global Amazfit GTS 0.0.8.07 font 12.0 *.res
720 Downloads
3) Firmware for Global Amazfit GTS 0.0.8.07 font 12.0 *.ft
606 Downloads

Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και είναι παρόμοια όπως με όλα τα wearable της Xiaomi. Κατεβάζουμε τα τρία αρχεία κάπου μέσα στο κινητό μας. Καλύτερα να τα βάλετε σ’ ένα φάκελο ξεχωριστό. Τρέχουμε το Amazfit και το Notify, ώστε να δούνε το Global GTS μας και αφού ενημερωθούν, πάμε στο Notify. Ουσιαστικά αυτό θα κάνει όλη την δουλειά. Πατάμε το εικονίδιο πάνω δεξιά, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες από κάτω, που λέει 1. Στην επόμενη εικόνα πατάμε στο 2 και στην τρίτη το 3.

Διαλέγετε να περάσετε πρώτα το *.fw, μετά περνάτε το αρχείο *.res και στο τέλος το αρχείο *.ft

ΔΕΝ περνάμε τ’ αρχεία με άλλη σειρά, αλλά μόνο με αυτή. Μην με ρωτήσετε τι θα κάνετε εάν κάνατε αυτό το λάθος! Ξαναδοκιμάζετε με την σειρά που σας τα λέω!

Βασικό…μην ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε το κόλπο με το Transliterate που μας έδειξε έξυπνα πρώτος ο Unpackman σαν αρχική λύση. Τώρα πια δεν το χρειάζεστε, αφού θα έχετε κανονικές ενημερώσεις στα ελληνικά! Αφού περάσετε τα τρία αρχεία και τελειώσει την όλη διαδικασία το Amazfit GTS και με το downgrade που θα δείτε μετά, όταν θα το συνδέσετε με την εφαρμογή Amazfit, στο τέλος θα δείτε αυτές τις φωτογραφίες:

Δείτε και το σχετικό βίντεο του Amazfit GTR 47mm για να θυμηθείτε την διαδικασία. Μόλις έρθει και το δικό μου GTS, θα σας αντικαταστήσω το βίντεο με του GTS για να δείτε και εκεί την διαδικασία. Επίσης μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share το βίντεο, να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr και να πατήσετε την καμπάνα για να ειδοποιηθείτε για ότι νέο σας ανεβάσω!

Αν θέλετε ν’ αποκτήσετε και εσείς το Amazfit GTS, μπορείτε να το πάρετε με ασφάλεια τελωνείου από το Geekbuying με το κουπόνι 3ZNQPMQD στα 122€!

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα