Ένα ποδήλατο με αναγνώριση προσώπου του αναβάτη

Τα ποδήλατα γίνονται συχνά-πυκνά αντικείμενα κλοπής, κάτι που λαμβάνει υπόψη της η πρόταση X One, ένα ποδήλατο με δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου του αναβάτη.

Το Χ One, εκτός από τον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, διακρίνεται και για το γεγονός ότι είναι εφοδιασμένο με έναν υπολογιστή στο πλαίσιό του, πίσω από το τιμόνι για την εκτέλεση μιας σειράς λειτουργιών, πέρα από την αναγνώριση προσώπου. Ο υπολογιστής του ποδηλάτου έχει οθόνη αφής και λειτουργικό σύστημα Android. Το ηλεκτρικό ποδήλατο αυτό μπορεί να αλλάζει την αντίσταση που εφαρμόζει ο αναβάτης στα πεντάλ, ενώ στην οθόνη μπορεί να βλέπει μια σειρά από ενδείξεις, όπως είναι η τρέχουσα ταχύτητα, αλλά και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας.

Η ενσωματωμένη κάμερα πάνω στην οθόνη φροντίζει να αναγνωρίσει το πρόσωπο του ιδιοκτήτη, ενώ μπορούν να αποθηκευτούν στη μνήμη διαφορετικά πρόσωπα όσων χρησιμοποιούν το ίδιο ποδήλατο. Εάν τώρα προσπαθήσει κάποιος τρίτος να χρησιμοποιήσει το ποδήλατο και δεδομένου ότι δεν είναι πιστοποιημένος χρήστης, τότε δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε ο ηλεκτροκινητήρας, ούτε η αλυσίδα κίνησης.

Άλλα στοιχεία του εξοπλισμού του X One περιλαμβάνουν ειδικά φώτα, ακόμα και φλας που δείχνουν την κατεύθυνση, ενώ με την κίνηση του κεφαλιού ο ενσωματωμένος υπολογιστής μπορεί να δεχτεί εντολές. Φόρτιση της μπαταρίας προσφέρεται και από την αντίστροφη κίνηση των πεντάλ. Η μπαταρία είναι αποσπώμενη, απαιτεί το ανώτερο 4 ώρες φόρτισης για να προσφέρει αυτονομία υποβοηθούμενης κίνησης για 75 χιλιόμετρα το μέγιστο. Η ανώτερη ταχύτητα με την οποία μπορεί να κινηθεί το ποδήλατο αυτό είναι τα 25 Km/h, αλλά υπάρχει και η δυνατότητα κίνησης στα 45 Km/h, ταχύτητα που δεν θεωρείται νόμιμη για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο στις περισσότερες χώρες. Το συνολικό βάρος του ποδηλάτου δεν ξεπερνά τα 22 κιλά.

Αυτή τη στιγμή, το ποδήλατο είναι διαθέσιμο μέσα από την πλατφόρμα crowdfunding του Indiegogo, σε τιμή που ξεκινά από τα 1999 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ η τελική τιμή του στην αμερικανική αγορά θα διαμορφωθεί στα 3999 δολάρια, με την έναρξη των πωλήσεων να υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2020.

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr/

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα