Έρχεται ξενοδοχείο στη… Σελήνη από τη Ρωσία

Η Ρωσία ετοιμάζει την υπέρτατη απόδραση για όσους θέλουν να ξεφύγουν, κυριολεκτικά. Από τον πλανήτη.

Διακοπές στη Σελήνη ετοιμάζει η Ρωσία, σε  βάθος δεκαετίας  αφού στα πλάνα της είναι η δημιουργία μιας διαστημικής βάσης που θα μπορεί να φιλοξενήσει τους ταξιδιώτες στη Σελήνη. Το πρότζεκτ ονομάζεται  Patron Moon  και για την υλοποίησή του θα χρησιμοποιηθεί ο νέος πύραυλος Yenisei, ο οποίος μόλις φτάσει στη Σελήνη θα δημιουργήσει  κρατήρα 40 μέτρων,   ως προστασία από την έντονη ακτινοβολία της σεληνιακής επιφάνειας. Εκεί θα ξεδιπλωθούν και οι τρεις μονάδες διαμονής, ηλεκτροδοτούμενες από πυρηνικό σταθμό, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για τους πελάτες, ενώ κάθε επισκέπτης θα έχει στη διάθεσή του καμπίνα  10 τετραγωνικών μέτρων  , αν και είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να δει πολλά από το φεγγάρι, αφού θα βρίσκεται στο βάθος του κρατήρα. Η εγκατάσταση θα αξιοποιείται και από τον ρωσικό σταθμό για επιστημονικούς επιστημονικούς λόγους, ενώ κάθε ταξίδι εκεί θα διαρκεί περίπου  3 ημέρες  και θα κοστίζει κάπου ανάμεσα σε… 10 και 30 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: www.clickatlife.gr

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα