Huawei – Άλλες δύο εβδομάδες θα πάρει παράταση η άδεια συνεργασίας με US εταιρείες από Δευτέρα

Νομίζω έχει καταντήσει σαπουνόπερα η όλη ιστορία με τις άδειες και την επαναχορήγηση άδειας και ούτε καθεξής! Πρέπει να είναι η τρίτη ή τέταρη παράταση…..

Σε ένα επεισόδιο που εξακολουθεί να μετράει στην εμπορική σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, η οποία φαίνεται να πλήττει περισσότερο την Huawei, η κινεζική εταιρεία τηλεπικοινωνιών αναμένεται να λάβει παράταση δύο εβδομάδων για την άδεια λειτουργίας της με εταιρείες των ΗΠΑ. με το θέμα. Πρόκειται για σύντομη επέκταση της τρέχουσας επέκτασης των 90 ημερών, η οποία λήγει τη Δευτέρα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγαλύτερη παράταση στις εργασίες, αλλά παρακωλύεται από ρυθμιστικά εμπόδια, εξ ου και η μικρότερη επέκταση. Φυσικά, καμία επίσημη πηγή δεν επιβεβαίωσε αυτές τις δηλώσεις, και οι δύο πλευρές αρνούνται να σχολιάσουν.

Αφού αποφάσισε ότι η επιχείρηση της Huawei αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια της χώρας, οι ΗΠΑ έβαλαν την εταιρεία στη μαύρη λίστα των εμπορικών συναλλαγών τον Μάιο, απαγορεύοντας ουσιαστικά στις αμερικανικές εταιρείες να προμηθεύουν τον κινεζικό όμιλο ετερογενών δραστηριοτήτων με τεχνολογία που προέρχεται από τις ΗΠΑ. Στη συνέχεια εκδόθηκε γενική αναστολή και παρατάθηκε τον Αύγουστο κατά τρεις μήνες, λήγει τη Δευτέρα.

Τα καλά νέα για την Huawei έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις, συμπεριλαμβανομένης της επανάληψης της επιχείρησης με την Qualcomm και την ARM, και οι αυξανόμενες πωλήσεις παρά τις συνέπειες του εμπορικού πολέμου έδειξαν ότι δεν χάνονται όλα. Παρόλα αυτά, ένα σημαντικό ζήτημα δεν έχει ακόμη επιλυθεί – η απαγόρευση σήμαινε ότι τα τελευταία τηλέφωνα της Huawei δεν μπόρεσαν να λάβουν άδειες από την Google και παρόλο που εξακολουθούν να τρέχουν Android, η έλλειψη υποστήριξης των υπηρεσιών Google Play τα καθιστά δύσκολο να πουληθούν στον Δυτικό κόσμο.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα