Παρουσίαση: Xanes 2606-5 – Ένας φακός κεφαλής που καλό είναι όλοι να έχουν!

Εάν πιάνουν λίγο τα χέρια σας, είμαι σίγουρος ότι έχετε βρεθεί σε μία από τις δύο καταστάσεις…σκοτάδι, θέλετε φως για να κάνετε κάτι και ή κρατάτε κάποιο φακό που έχετε στον χώρο με τα δόντια σας ή προσπαθείτε να στερεώσετε κάπως το κινητό ώστε να βλέπετε με τον φακό του, αλλά αυτό δεν στέκεται με τίποτα! Τις ξέρω αυτές τις καταστάσεις γιατί τις έχω αντιμετωπίσει και εγώ πολλάκις. Οπότε είπα να βρω μία λύση…και την βρήκα τελικά στο Banggood και στον φακό κεφαλής Xanes 2606-5.

Ο φακός ήρθε χωρίς κανένα πρόβλημα από το Banggood. Μάλιστα πήρα και μπαταρίες από εκεί, 4 x 18650 που παίρνει ο φακός, που και αυτές ήρθαν από το Banggood χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο φακός είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου και ABS. Φέρει τρεις ελαστικούς ιμάντες, που τους τοποθετείτε πάνω και στα πλάγια του κεφαλιού, για να στερεώσετε τον φακό. Οι μπαταρίες τοποθετούνται σε ειδικό κουτάκι στο πίσω μέρος της όλης κατασκευής. Φέρει μάλιστα θύρα USB Type A για να φορτίζετε τι μπαταρίες, ενώ μέσα στην συσκευασία θα βρείτε και το αντίστοιχο καλώδιο. Υπόψιν για να φορτίσουν πλήρως οι 18650 μπαταρίες θέλετε στις 3 ώρες τουλάχιστον. Δίπλα από την θύρα USB έχει και ένα μικρό κουμπάκι, για να λάμπει ένα κόκκινο φωτάκι στη βάση ή ν’ αναβοσβήνει.

Μπροστά που είναι οι λάμπες, έχει συνολικά 5 λάμπες:  1 x T6 + 2 x XPE + 2 x COB. Έχει τρία διαφορετικά modes να διαλέξετε σαν λειτουργία, όπου δυναμώνει η ένταση του φωτός και έχει και ένα όπου αναβοσβήνει. Το φως που βγαίνει είναι πολύ δυνατό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε να φωτίσετε και τοποθεσίες μέχρι και 5 μέτρα μακρυά και να δείτε λεπτομέρειες. Για να χρησιμοποιήσετε τον φακό σε κάποια νυκτερινή βόλτα, είναι ιδανικός, αφού θα έχετε άπλετο φως μπροστά σας και θα μπορείτε να κινηθείτε άνετα!

Δείτε και το σύντομο βίντεο που σας ετοίμασα. Εσείς δεν ξεχνάτε να κάνετε Like & Share, να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr και να πατήσετε και αυτή την καμπανούλα ώστε να σας ενημερώσει όταν θ’ ανεβάσω κάτι νέο.

 

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα