Προσφορά: Θερμαινόμενο ηλεκτρικό jacket μέσω USB στα 14.6€ με το κουπόνι μας από το Banggood

Μπορεί ακόμα να μην κάνει κρύο και να είμαστε ελαφριά ντυμένοι, αυτό δεν σημαίνει ότι ο χειμώνας δεν θα έρθει. Έτσι σας βρήκα ένα ωραίο κουπόνι για ένα θερμαινόμενο τζάκετ, για να μπορείτε να το φοράτε από μέσα για τις κρύες ημέρες. Επίσης είναι σίγουρα ιδανικό εάν χρησιμοποιείτε μηχανή, για να μην κρυώνετε έτσι όπως θα τρέχετε πάνω της! Το τζάκετ είναι σε ειδική προσφορά μόλις 14,6€ με το κουπόνι που θα σας δώσω από το Banggood!

Το θερμαινόμενο τζάκετ είναι κατασκευασμένο από ίνες πολυέστερ. Χρειάζεται 5V για να δουλέψει και σαν χρώμα είναι μόνο στο μαύρο. Θα το βρείτε σε όλες τις διαστάσεις, δηλαδή L / XL / XXL / XXXL! Μην ξεχνάτε ότι οι κινέζοι είναι πιο λεπτοί από εμάς, οπότε εάν δεν ξέρετε, πάρτε ένα μέγεθος παραπάνω. Λογικά θα πέσετε μέσα. Χρησιμοποιήστε όμως και τον παρακάτω πίνακα που δίνει το Banggood.


Υπόψιν το τζάκετ μπορείτε να το πλύνετε, αρκεί ν’ ακολουθήσετε τις εξής οδηγίες:

  • Αφαιρέστε το powerbank που δίνει ενέργεια στο τζάκετ
  • χρησιμοποιήστε κάποια αδιάβροχη επεξεργασία για την προστασία του συνδετήρα τροφοδοσίας
  • τοποθετείστε σε μια λεκάνη το τζάκετ και προσθέστε κάποιο ουδέτερο απορρυπαντικό
  • υπόψιν το τζάκετ δεν το χτυπάμε, ούτε το τρίβουμε
  • δεν μπορεί να ξεπλυθεί, μετά το πλύσιμο το στεγνώνουμε και το αφήνουμε μέχρι την χρήση του

Δείτε και το παρακάτω βίντεο. Εάν πάτε στο βίντεο στο 8:41 με 10:14, θα δείτε κάποιον να το φοράει!


 

Αν θέλετε ν’ αποκτήσετε και εσείς αυτό το θερμαινόμενο τζάκετ, τότε χρησιμοποιώντας το κουπόνι BGHeated7, θα το αποκτήσετε από το Banggood με μόλις 14.6€!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο