Προσφορά: Xiaomi κουρευτική μηχανή Mijia ENCHEN με μόλις 16€

Η Xiaomi είναι γνωστή ότι κατασκευάζει τα πάντα, είτε η ίδια είτε μέσω τρίτων εταιρειών. Η Mija είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες εδώ στην Ελλάδα που συνεργάζεται η Xiaomi, καθότι κυκλοφορούν πάρα πολλά προϊόντα της. Ένα από αυτά είναι και η κουρευτική της μηχανή που την βρήκα στα 16€

Η κουρευτική μηχανή της Xiaomi Mija διαθέτει εξαιρετικά λεπτό δόντι, με υπερβολικά σύντομη γωνία, με αγκυρωμένη γωνία τύπου R. Διαθέτει επαγγελματικό T-knife από χάλυβα, με εξαιρετικά λεπτό και πυκνό δόντι και εξαιρετικά σύντομο βήμα. Η γωνία σχήματος R της κεφαλής κοπής, διαθέτει χτένα ορίου 1-3 mm, με ακριβή έλεγχο του μήκους του κούρεμα, για να δημιουργήσει ένα βαθμιδωτό αποτέλεσμα.

Η λεπίδα είναι εξαιρετικά λεπτή έως 0,3 χιλιοστά, και το πάχος είναι το μισό από το κανονικό h κλιπ. Ο εξαιρετικά ευρύς σχεδιασμός της κεφαλής κοπής υποστηρίζει τη γρήγορη επεξεργασία της φαλακρής κεφαλής.

Διαθέτει ισχύ 10W, που είναι αρκετά υψηλή για τέτοια μηχανή. Ισχυρή επαγγελματική ισχύς, με ταχύτητα του κινητήρα στα 7100 σ.α.λ., θα έχετε μία πολύ ομαλή κοπή, χωρίς να φοβάστε ότι θα μαγκώσει κάπου, ενώ λειτουργεί το ίδιο καλά σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Δέχεται ρεύμα DC5V. Με 2.5 – 3h, θα έχετε χωρίς πρόβλημα χρήση για 8 μήνες περίπου. Η ενσωματωμένη μπαταρία είναι χωρητικότητας 1000mA. Εάν ορίσετε την ισχύ στα 10W, που είναι η πιο δυνατή ισχύ, η μπαταρία φτάνει για 4 ώρες. Διαθέτει κόφτη για το κεφάλι σε σχήμα T. Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα είδη κουρέματος. Επίσης ο θόρυβος που παράγει είναι πολύ χαμηλός!

 

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

 

 

 

 

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα