Προσοχή!!! Η Samsung παραδέχτηκε ότι η παραγωγή μνήμη της είναι μολυσμένη! Εκατομμύρια δολάρια χασούρα…..

Η Samsung Electronics αποκάλυψε ότι ο εξοπλισμός παραγωγής μνήμης της εταιρείας μολύνθηκε πριν από μία εβδομάδα και η ζημιά εκτιμάται ότι ανέρχεται σε εκατομμύρια δολάρια.

Η Samsung δήλωσε ότι το ατύχημα συνέβη πριν από μια εβδομάδα και έχει πλέον επιλυθεί πλήρως, ενώ η παραγωγή έχει επιστρέψει στη προηγούμενη κατάσταση.

Έχει αναφερθεί ότι ο εξοπλισμός ρύπανσης επηρέασε ολόκληρο το εργοστάσιο, ενώ μεγάλος αριθμός σχετικών πλακετών έπρεπε να διαλυθούν, με τις απώλειες να είναι πολύ βαριές. Σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, οι πραγματικές απώλειες ενδέχεται να είναι μεγαλύτερες από τα εκτιμώμενα εκατομμύρια δολάρια της Samsung, επειδή η Samsung δεν έχει ολοκληρώσει όλες τις εκτιμήσεις.

Η Samsung δεν αποκάλυψε το συγκεκριμένο πρόβλημα του εργοστασίου. Σύμφωνα με ξένες εκθέσεις των μέσων ενημέρωσης, είναι ένα σχετικά με τις 200mm fab μνήμες, ενώ φαίνεται ότι δεν έχουν επηρεαστεί οι νέες 300mm Fab.

Διακοπές ρεύματος, πλημμύρες, πυρκαγιές, δηλητηρίαση … Τα εργοστάσια μνήμης, μνήμης flash και σκληρού δίσκου έχουν πάντα ατυχήματα στην ιστορία και συνοδεύονται από διάφορες αυξήσεις των τιμών. Το ατύχημα της Samsung, είναι αναπόφευκτο ότι θα κατηγορηθεί για “θεωρία συνωμοσίας”, αφού είναι μία ιδανική ευκαιρία για αύξηση των τιμών.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα