Τα likes στο Instagram άρχισαν να κρύβονται και στην Ελλάδα

Τα likes στο Instagram έχουν αρχίσει ήδη να εξαφανίζονται σε κάποια μέρη του κόσμου, σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα πιο υγιές περιβάλλον για τους χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής. Η δοκιμαστική αυτή πρακτική έχει ως στόχο να μειώσει την πίεση των social media και να αποκλείσει ανταγωνιστικές συμπεριφορές ανάμεσα στους χρήστες. Στο “πείραμα” μπήκε πλέον και η Ελλάδα, καθώς από χθες αρκετοί είναι οι λογαριασμοί που δεν εμφανίζουν αριθμό στα likes.

Το Instagram έχει δοκιμάσει ήδη την παραπάνω κίνηση σε διάφορα μέρη της Αμερικής, την Ιταλία, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Βραζιλία, την Ιαπωνία και τη Νέα Ζηλανδία, με διφορούμενες κριτικές. Ο Adam Mosseri, επικεφαλής του Instagram, είπε σε δήλωσή του: “Επεκτείνουμε αυτές τις δοκιμές για να συμπεριλάβουμε μια μικρή μερίδα ανθρώπων στις ΗΠΑ την επόμενη εβδομάδα”.

Πηγή: Esquire IT

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα