Wind Vision – Δυνατότητα δωρεάν εγγραφής θα έχουν οι κάτοχοι της πια! Δείτε το πως και το γιατί

Τη νέα λειτουργία εγγραφής περιεχομένου λανσάρει η WIND VISION προκειμένου να προσφέρει ένα ακόμη επιπλέον όφελος στη συνολική εμπειρία ψυχαγωγίας των συνδρομητών της. Με γνώμονα την καινοτομία και την εξέλιξη της τεχνολογίας παγκοσμίως, η WIND VISION δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να διαμορφώνουν οι ίδιοι το πρόγραμμα της τηλεόρασης τους αποκλειστικά με το περιεχόμενο της επιλογής τους και να το παρακολουθούν όποτε εκείνοι το επιθυμούν.

Δωρεάν υπηρεσία

Η υπηρεσία εγγραφής προγραμμάτων και ετεροχρονισμένης θέασης είναι μία ακόμη χρηστική λειτουργία που παρέχεται αυτόματα στους συνδρομητές μέσα από τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό με σκοπό να βελτιώσει την συνολική εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας τόσο μέσα από τον πλουραλισμό στην επιλογή του περιεχομένου όσο και από την ευκολία χρήσης όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της.

Wind Vision: Τι αλλάζει από σήμερα στην πλατφόρμα της Wind

Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της WIND VISION και σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν την εφαρμογή. Έτσι μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο της επιλογής τους, προγραμματίζοντας την εγγραφή των προγραμμάτων που τους ενδιαφέρουν, χωρίς να χρειάζονται εξωτερικό σκληρό δίσκο ή άλλο μέσο αποθήκευσης, αφού όλα αποθηκεύονται αυτόματα στο “My Library” του μικρού αλλά πανίσχυρου αποκωδικοποιητή, που λειτουργεί ως Cloud. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν τις εγγραφές τους, οι οποίες γίνονται άμεσα διαθέσιμες, στον αποκωδικοποιητή και σε τέσσερις φορητές συσκευές, για μεμονωμένη ή ταυτόχρονη θέαση από τις διαφορετικές συσκευές που χρησιμοποιούν τα υπόλοιπα μέλη μιας οικογένειας. Στην περίπτωση δε της «εγγραφής σειράς», η νέα υπηρεσία εγγραφής της WIND VISION φροντίζει για την αυτοματοποιημένη εγγραφή όλων των επεισοδίων με την εύχρηστη τακτοποίησή τους ανά σειρά και κύκλο επεισοδίων.

Οι συνδρομητές μπορούν να εγγράψουν προγράμματα της επιλογής τους διάρκειας μέχρι 180 ώρες τα οποία παραμένουν διαθέσιμα για 3 μήνες ώστε για να τα παρακολουθήσουν όποτε εκείνοι το επιθυμούν, εντός ή εκτός σπιτιού, απλά μέσω μιας σύνδεσης Ίντερνετ.

«Στην εποχή όπου τα smartphones χαίρουν καθολικής αποδοχής από τους καταναλωτές και η καινοτομία γίνεται απλή στη χρήση και καλύπτει πραγματικές, καθημερινές ανάγκες, οι καταναλωτές όχι μόνο δεν τη φοβούνται αλλά την επιζητούν», δηλώνει ο κ. Βασίλης Δεληκούρας, Διευθυντής Συνδρομητικής Τηλεόρασης της WIND. Με αυτό το δεδομένο αλλά και με τα στατιστικά της WIND να δείχνουν την αποδοχή αυτών των καινοτόμων λειτουργιών από τους συνδρομητές της WIND VISION, «τα ποσοστά ετεροχρονισμένης θέασης φτάνουν (και ενίοτε ξεπερνούν) τη θέαση της ζωντανής ροής των τηλεοπτικών καναλιών. Τάση που έτσι και αλλιώς επικρατεί διεθνώς, αφού ολοένα και περισσότεροι τηλεθεατές επιλέγουν να βλέπουν στο δικό τους χρόνο και όχι βασισμένοι στο κλασσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα», εξηγεί ο κ. Δεληκούρας.

Η WIND VISION, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, εμπλουτίζει συνεχώς με λύσεις ουσίας και προστιθέμενης αξίας τις εμπορικές της προτάσεις προς το καταναλωτικό της κοινό, με σκοπό να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις περιεχομένου, λειτουργικότητας και χρηστικότητας. Σχεδιάζοντας και λανσάροντας την ολοκαίνουρια λειτουργία που αφορά στην εγγραφή προγραμμάτων δίνει ένα ακόμη ουσιαστικό προνόμιο στους χρήστες και στην εμπειρία ψυχαγωγίας. Τόσο η WIND VISION όσο και η νέα λειτουργία αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση στους λάτρεις των τηλεοπτικών σειρών, καθώς επίσης η δυνατότητα απεριορίστων προβολών των εγγεγραμμένων προγραμμάτων θα χαροποιήσει ιδιαίτερα γονείς και παιδιά.

Editor’s view: Απ’ ότι όλα δείχνουν, ο ανταγωνισμός στην αγορά της συνδρομητικής τηλεόρασης οδήγησε την Wind στο να προσφέρει δωρεάν μία σημαντική υπηρεσία της Wind Vision. Είναι καλό λοιπόν για τον τελικό καταναλωτή, το να υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός, δεν συμφωνείτε. Ελπίζουν να κινηθούν αναλόγως και οι υπόλοιποι πάροχοι συνδρομητικής τηλεόρασης. Μπράβο πάντως στην Wind.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

 

Πηγή

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα