Προσφορά: F9 ακουστικά – Αποκτήστε τ’ ασύρματα ακουστικά με δυνατότητα να φορτίζουν το κινητό σας, Bt 5.0, αδιάβροχα με μόλις 13.99€ από το Flash Sales του Cafago!

Άλλη μία φοβερή προσφορά σας έχω σήμερα, πάλι από το Cafago. Εννοείτε ότι λόγο τιμής δεν έχετε πρόβλημα με το τελωνείο. Τ’ ασύρματα ακουστικά F9, εκτός από τις λειτουργίες των ακουστικών, θα έχετε την δυνατότητα να φορτίζετε και το κινητό σας εάν χρειαστεί, μέσω τη βάσης φόρτισης που έχουν. Τα F9 είναι ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών που σίγουρα θα σας αρέσουν!

Τ΄ασύρματα ακουστικά F9, θα τα βρείτε στο μαύρο χρώμα. Συνδέονται με το κινητό σας μέσω ΒΤ 5.0 και παραμένουν συνδεδεμένα μέχρι και 10 μέτρα μακρυά. Η συχνότητα που δουλεύουν είναι 50-8KHz και έχουν ευαισθησία 95 ± 3dB, με αντίσταση 32 Ω. Τ’ ακουστικά έχουν μπαταρία 50mAh και όταν είναι πλήρως φορτισμένα μπορούν και δουλεύουν συνέχεια για 4 ώρες.  Μετά θα χρειαστείτε περίπου 1 – 2 ώρες για να τα φορτίσετε πλήρως.

Η βάση φόρτισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από το να φορτίσει τ’ ακουστικά, σαν βάση για το κινητό σας ώστε να μην το κρατάτε, αλλά και σαν Powerbank για να το φορτίσετε. Έχει πολύ ωραία εμφάνιση, ενώ σας δείχνει και με αριθμό πόσο της % μπαταρία έχει ακόμα. Τ’ ακουστικά υποστηρίζουν μείωση του εξωτερικού θορύβου, ώστε να κάνουν την ακουστική εμπειρία πολύ καλύτερη!

 

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά, χωρίς να χρεώνεστε κάτι γι' αυτό και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε.

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
ebay cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Αν βλέπετε διαφημίσεις που δεν θα έπρεπε, διαβάστε εδώ.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα