Tronsmart Element T6 Mini: Απόδοση αντιστρόφως ανάλογη του μεγέθους του

Μοίρασε την γνώση...

Η Tronsmart είναι μια εταιρεία που παράγει ποιοτικά προϊόντα ήχου σε ασυναγώνιστες τιμές. Έχει κυκλοφορήσει πολλά διαφορετικά μοντέλα ηχείων ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών. Στην ιστοσελίδας μας το γνωρίζουμε καλά αυτό, αφού έχουμε παρουσιάσει σχεδόν όλα της τα μοντέλα. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι  έχουν απίθανο ήχο που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς. Πρόσφατα παρουσίασε ένα νέο σούπερ φορητό ηχείο με ελκυστική εμφάνιση και τιμή που θα θέλουν όλοι να το αποκτήσουν! Μιλάμε για το Tronsmart Element T6 Mini. Το ηχείο αυτό έχει κυλινδρικό σχήμα, όπως άλλωστε όλα τα μοντέλα της σειράς T6. Έχει μεγάλη αυτονομία που φτάνει τις 24 ώρες συνεχούς ακρόασης και μικρό μέγεθος που του επιτρέπει να χωράει παντού. Ας το δούμε λίγο καλύτερα.

banner

Περιγραφή

Διαφήμιση

Το Element T6 Mini είναι ένα πραγματικά μικρό και όμορφο ηχείο. Έχει κυλινδρικό σχήμα, λίγο μεγαλύτερο από ένα κουτί γάλα εβαπορέ! Περιμετρικά καλύπτεται από διάτρητο υφασμάτινο πλέγμα το οποίο διακόπτεται από μια λωρίδα με ελαστική υφή. Σε αυτή την λωρίδα βλέπουμε ψηλά ένα ελαστικό καπάκι που καλύπτει τις θύρες σύνδεσης του ηχείου. Κάτω από το καπάκι βρίσκουμε την υποδοχή κάρτας μνήμης micro-SD, την θύρα φόρτισης USB type-C, και την θύρα line-in 3.5 mm. Το ηχείο αυτό μπορεί να δεχτεί κάρτες micro-SD χωρητικότητας μέχρι 64 GB. Στο κάτω μέρος της λωρίδας υπάρχουν δύο οπές από τις οποίες μπορούμε να περάσουμε το κορδόνι που βρίσκουμε στην συσκευασία, για να κρατάμε το ηχείο με μεγαλύτερη ασφάλεια ή για να το κρεμάμε.

Google news

Στην πάνω πλευρά του ηχείου βλέπουμε το λογότυπο της εταιρείας και τα πλήκτρα χειρισμού. Αυτά είναι το κουμπί «On/Off», τα δυο κουμπιά «Μείον» και «Συν» για τον χειρισμό της έντασης του ήχου και την επιλογή προηγούμενου και επόμενου κομματιού και το κουμπί «Play/Pause» που χρησιμοποιείται και για την απάντηση των τηλεφωνικών κλήσεων και για την ενεργοποίηση του ψηφιακού βοηθού. Πάνω από το λογότυπο βρίσκονται οι δύο ενδεικτικές λυχνίες του ηχείου. Η μια ανάβει με χρώμα μπλε και η άλλη με κίτρινο. Η μπλε λυχνία ανάβει συνέχεια όταν το ηχείο βρίσκεται σε σύνδεση και αναβοσβήνει όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής για σύνδεση. Η κίτρινη λυχνία ανάβει όταν ενεργοποιείται η λειτουργία TWS. Για αυτήν θα μιλήσουμε παρακάτω. Κάτω από τα κουμπιά χειρισμού βρίσκεται το ενσωματωμένο μικρόφωνο.

ChicMe WW Zaful WW

Στην κάτω πλευρά του ηχείου υπάρχει ένα κυκλικό subwoofer στο χρώμα του αλουμινίου και τρία ελαστικά πέλματα στήριξης. Οι διαστάσεις του ηχείου είναι 92 x 120 mm (διάμετρος Χ ύψος) και το βάρος του στα 560 gr. Γενικά ο σχεδιασμός του είναι απλός αλλά μοντέρνος ενώ η ποιότητα κατασκευής του είναι άριστη. Το T6 Mini διατίθεται σε δύο χρώματα, όλο μαύρο και μαύρο με κόκκινο το περιμετρικό υφασμάτινο κάλυμμα.

Εσωτερικά το ηχείο διαθέτει ένα μεγάφωνο με ισχύ 15 W στα 4 Ω και ένα κυκλικό subwoofer στην κάτω πλευρά, για καλύτερη απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων και βαθύτερο μπάσο. Το T6 Mini τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου ισχύος 2500 mAh που του δίνουν αυτονομία λειτουργίας που αγγίζει τις 24 ώρες αναπαραγωγής! Η φόρτιση του ηχείου πραγματοποιείται στα 5V/2.1A και διαρκεί τρεις ώρες περίπου. Η απόσταση ηχητικής μετάδοσης του ηχείου φτάνει στα 30 μέτρα ανοιχτού χώρου!


Πολύ όμορφη είναι και η συσκευασία του ηχείου. Πρόκειται για ένα ορθογώνιο παραλληλεπίπεδο κουτί από σκληρό γυαλιστερό χαρτόνι, σε χρώμα λευκό και μωβ.  Στην μπροστινή πλευρά του υπάρχει η εικόνα του ηχείου και στην πίσω αναφέρονται τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά του. Μέσα σε ξεχωριστό κουτί που βρίσκεται πάνω από το ηχείο, θα βρούμε το USB type-C καλώδιο φόρτισης, το κορδόνι στερέωσης και το καλώδιο ήχου mini jack 3.5 mm. Στην συσκευασία υπάρχουν ακόμα το αναλυτικό φυλλάδιο οδηγιών σε έξι γλώσσες και η κάρτα εγγύησης. Το προϊόν έχει εγγύηση ενός έτους η οποία μπορεί να επεκταθεί άλλους έξι μήνες, αν το δηλώσουμε στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

 Χαρακτηριστικά – Λειτουργίες

Το Tronsmart Element T6 Mini έχει τρεις τρόπους λειτουργίας. Είτε ασύρματα μέσω σύνδεσης Bluetooth, είτε μέσω καλωδίου ήχου στην στερεοφωνική είσοδο line-in των 3,5 mm ή τέλος μέσω κάρτας micro-SD στην οποία έχουμε γράψει αρχεία ήχου mp3. Ακόμα μπορεί να λειτουργήσει κι ως Bluetooth hands free. Συγκεκριμένα αν έχουμε μια κλήση την στιγμή που ακούμε μουσική, το ηχείο αυτόματα σταματάει την αναπαραγωγή και μπαίνει σε λειτουργία hands free. Όταν τελειώσουμε την συνομιλία μας, συνεχίζει αυτόματα την μουσική. Η συνομιλία μέσω της λειτουργίας hands free γίνεται μια χαρά και ο συνομιλητής μας ακούει περίφημα.

Ο ήχος του T6 Mini είναι καταπληκτικός! Παρά το μικρό του μέγεθος, αποδίδει άριστα τις χαμηλές συχνότητες. Προσφέρει πραγματικά βαθύ και γεμάτο μπάσο! Ακόμα και σε χαμηλή ένταση ήχου, το μπάσο είναι δυνατό. Γενικά το ηχείο αποδίδει άριστα σε όλο το φάσμα των ηχητικών συχνοτήτων. Ο ήχος παραμένει διαυγής και χωρίς παραμορφώσεις, ακόμα και στο μέγιστο της έντασης. Το ηχείο μπορεί άνετα να «γεμίσει» με μουσική τον χώρο γύρο από αυτό, αφού λόγω του κυλινδρικού του σχήματος διαχέει τον ήχο περιμετρικά.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του ηχείου, είναι η τεχνολογία True Wireless Stereo (TWS) που υποστηρίζει. Μπορούμε δηλαδή να συνδέσουμε δύο ηχεία Element T6 Mini μεταξύ τους και το ένα θα λειτουργεί σαν αριστερό ηχείο και το άλλο σαν δεξί. Έτσι θα έχουμε μια πραγματικά στερεοφωνική τρισδιάστατη απόδοση ήχου στον χώρο μας. Για την ενεργοποίηση της λειτουργίας, πρέπει να έχουμε τα δύο ηχεία ανοιχτά αλλά όχι συνδεδεμένα μέσω Bluetooth. Στη συνέχεια πατάμε δύο φορές το κουμπί «On/Off» στο ένα ηχείο και τότε η ενδεικτική λυχνία TWS αναβοσβήνει με κίτρινο χρώμα. Αμέσως τα δύο ηχεία συνδέονται μεταξύ τους και ακούμε έναν ήχο επιβεβαίωσης. Μόλις γίνει αυτό, οι ενδεικτικές λυχνίες TWS και των δύο ηχείων ανάβουν μόνιμα με κίτρινο χρώμα. Το ένα ηχείο μπαίνει σε κατάσταση αναμονής σύνδεσης με το κινητό μας και μπορούμε να το συνδέσουμε με αυτό μέσω Bluetooth. Αυτό είναι το βασικό δεξί ηχείο και το άλλο είναι το αριστερό. Θα πρέπει να αναφέρουμε ακόμα ότι η λειτουργία TWS είναι διαθέσιμη μόνο κατά την αναπαραγωγή μέσω Bluetooth. Αν χρησιμοποιούμε το ηχείο για αναπαραγωγή μέσω καλωδίου ή κάρτας micro-SD, η λειτουργία TWS απενεργοποιείται.

Το T6 Mini διαθέτει Bluetooth έκδοσης 5.0. Προσφέρει έτσι σταθερές συνδέσεις, εμβέλειας μέχρι 30 m και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Το ηχείο είναι ακόμα συμβατό με τους ψηφιακούς ηχητικούς βοηθούς Siri, OK Google και Cortana. Πατώντας το κουμπί «Play/Pause» για πέντε δευτερόλεπτα, ενώ το ηχείο είναι σε σύνδεση, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την λειτουργία του ηχητικού ψηφιακού βοηθού.

Το ηχείο αυτό διαθέτει πιστοποίηση IPX6. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιβάλλον με σκόνη και υγρασία, χωρίς να κινδυνεύει να καταστραφεί. Πρόκειται πραγματικά για ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό ηχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα στο μπάνιο, στην πισίνα, στην βροχή, στο χιόνι, στις λάσπες κλπ χωρίς να υπάρχει φόβος να χαλάσει. Δεν πρέπει όμως να το βυθίσουμε στο νερό.

Συμπέρασμα

Το Bluetooth ηχείο Tronsmart T6 Mini είναι πραγματικά μια άριστη επιλογή για όσους χρειάζονται ένα ασύρματο ηχείο που θα το παίρνουν παντού μαζί τους για να ακούνε μουσική. Ο ήχος του είναι δυνατός και καθαρός ενώ προσφέρει τεράστια αυτονομία 24 ωρών συνεχούς αναπαραγωγής! Είναι όμορφο και ποιοτικό με βολικό σχήμα και μικρό βάρος, ώστε να χωράει εύκολα σε κάθε τσάντα. Το μόνο που του λείπει είναι μια θήκη προστασίας. Παρόμοια ηχεία, με καλό ήχο και καλή ποιότητα κατασκευής,  θα βρούμε και σε άλλες εταιρείες. Όμως δεν θα έχουν τόσο χαμηλή τιμή!

Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το καταπληκτικό ηχείο μπορούμε να το αποκτήσουμε σήμερα από το επίσημο κατάστημα της Tronsmart στο AliExpress με έκπτωση 36%, δηλαδή με τιμή χαμηλότερη από 19,00 €! Επιλέξτε αποστολή από την αποθήκη τους στην Πολωνία για να το παραλάβουμε σε 2 με 5 μέρες! Βιαστείτε! Αυτή η προσφορά διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι μας στο Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει!

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Only the best toys for the best boys! Επιμέλεια κειμένου: Renata Dermati. [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram