Xiaomi Mijia Electric Shaver S500C – Μία λύση τρία σε ένα (ξύρισμα-καθαρισμός-επιδιόρθωση), τώρα με κουπόνι από το Banggood και με ασφάλεια τελωνείου!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi παρουσίασε στο Spring Festival την τελευταία αναβαθμισμένη έκδοση της Mijia ηλεκτρικής ξυριστικής μηχανής, την S500C, μία μηχανή για τρεις χρήσεις.

banner

Η μηχανή ξυρίσματος Mijia Electric S500C χρησιμοποιεί ένα σχέδιο τριών σε ένα για το ξύρισμα, τον καθαρισμό και την επισκευή, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε έναν αναζωογονητικό ξύρισμα από κάθε άποψη.

Χρησιμοποιεί τον ιαπωνικό κινητήρα MABUCHI MOTOR 260, ο οποίος έχει μεγάλη ροπή και διαθέτει δύο γρανάζια. Το τυποποιημένο εργαλείο είναι κατάλληλο για χρήστες με συνηθισμένη πυκνότητα γενειάδας και το εργαλείο επιτάχυνσης μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των χρηστών με πυκνά γενειάδα.

Google news

Όσον αφορά το ξύρισμα, το Mijia Electric Shaver S500C χρησιμοποιεί ένα σχέδιο 3 λεπίδων και ένα πλωτό σύστημα 360°, το οποίο μπορεί εύκολα να ασχοληθεί με γένια σε διάφορες γωνίες του προσώπου ενώ μπορεί να καθαριστεί ταυτόχρονα.

Gshopper Many GEOs Cubot WW

Η γενειάδα μπορεί και αναπτύσσεται σε διαφορετικές κατευθύνσεις, κάτι που όμως δεν εμποδίζει το S500C, καθότι χρησιμοποιεί λεπίδα διπλής στρώσης για να το κόψει. Το βοηθητικό μαχαίρι ανυψώνει πρώτα την γενειάδα και στη συνέχεια το κύριο μαχαίρι κόβει γρήγορα την γενειάδα για να ξυρίζει καθαρότερα και πιο σχολαστικά.

Προκειμένου να διατηρηθεί η άνεση και η ομαλότητα του ξυρίσματος, το S500C υιοθετεί τεχνολογία πλωτής ανάρτησης IFT. Η κεφαλή κοπής μπορεί να ανασταλεί και να επιπλεύσει για να μετριάσει την πίεση του προσώπου και το ξύρισμα είναι έτσι ομαλό και άνετο.


Εκτός από την κεφαλή της ξυριστικής μηχανής, η Mijia Electric Shaver S500C είναι επίσης εξοπλισμένη με μια γωνιακή κεφαλή, μία κεφαλή βούρτσας καθαρισμού μπαμπού, πραγματικά ένα μηχάνημα για τρεις χρήσεις.

Η γωνιακή κοπτική κεφαλή κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής απόδοσης που εισάγεται από τη Νότια Κορέα. Η ταχύτητα της κεφαλής κοπής είναι έως 3000 φορές / λεπτό και μπορεί να επισκευαστεί γρήγορα. Σχεδιασμός με διπλή λεπίδα ασφαλείας, οριζόντια μετακίνηση μαχαιριού, σταθερή απομόνωση μαχαιριού, ξύρισμα χωρίς να τραυματίζεται το δέρμα.

Η κεφαλή βούρτσας καθαρισμού μπαμπού περιέχει πάνω από 20.000 τρίχες λεπτής ίνας, οι οποίες είναι μαλακές και λεπτές. Με τα λεπτά και πορώδη μόρια άνθρακα μπαμπού, απορροφά απαλά την βρωμιά και το λάδι από τους πόρους και καθαρίζει βαθιά το δέρμα.

Επιπλέον, υποστηρίζει IPX7 αδιάβροχο σε ολόκληρο το σώμα, το οποίο μπορεί να πλυθεί άμεσα ολόκληρο το μηχάνημα. Η διεπαφή τύπου-C χρησιμοποιείτε για να φορτίσετε την ξυριστική μηχανή, που μετά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίπου 60 λεπτά και να είναι φορτισμένη για 2 μήνες κανονικής χρήσης όταν φορτίζεται πλήρως.

 

Εάν θέλετε να την αποκτήσετε την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της ξυριστικής μηχανής της Xiaomi, Xiaomi Mijia Electric Shaver S500C, μπορείτε να το κάνετε με δύο κουπόνια που σας βρήκα, για να τα χρησιμοποιήσετε στο Banggood. Με το κουπόνι BGMiS500C, η τιμή της ξυριστικής μηχανής πέφτει στα $59.99, ενώ με το κουπόνι vipupgrade8, η τιμή πέφτει λίγο λιγότερο και θα το βρείτε στα $61.40!

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: mydrivers.com


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram