Παρουσίαση: Bakeey TK04 – Ένα smartwatch που καλεί, υποστηρίζει πλήρως ελληνικά και αξίζει να το πάρεις…με κουπόνι φυσικά!

Μοίρασε την γνώση...

Αυτή την παρουσίαση ουσιαστικά σας την χρωστούσα. Αναφέρομαι για το Bakeey Lokmat TK04, που ενώ σας το έχω παρουσιάσει εδώ και λίγο καιρό στο κανάλι του site στο Youtube, δεν έχω κάτσει να φτιάξω παρουσίαση και εδώ. Έτσι είπα είναι καιρός να το κάνω.

banner

Το Bakeey Lokmat TK04, μου ήρθε από το Banggood, φυσικά χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού σαν τρόπο αποστολής έχουν το Priority Direct Mail! Το ρολογάκι είναι μέσα σ’ ένα διάφανο κουτί από το πάνω μέρος, όπου φαίνεται το ρολόι. Μέσα θα βρείτε εκτός από το ρολόι, μία λαβίδα, ένα κατσαβίδι, ένα καλώδιο φόρτισης.

Διαφήμιση

Το Bakeey Lokmat TK04 κατ’ αρχάς έχει την δυνατότητα να κάνει κλήσεις…και υποστηρίζει και τα ελληνικά! Μπορεί και να δει τις επαφές από το κινητό σας και να καλέσει ή να του προσθέσετε δικές του. Επίσης μπορεί να κάνει κλήσεις μέσω του ΒΤ αφού συνδεθεί με το κινητό ή εάν του βάλετε SIM κάρτα, να καλέσει μόνο του και να μιλήσετε έτσι απευθείας από το ρολόι! Όλα αυτά που σας λέω τα βλέπετε και στις φωτογραφίες παρακάτω, αλλά και στο βίντεο παρουσίαση φυσικά.

Google news

Το ρολόι διαθέτει μία μπαταρία χωρητικότητας 320mAh, που κρατάει περίπου 2 ημέρες ενώ έχει χρόνο αναμονής στις δύο ημέρες. Για να φορτίσετε χρειάζεστε περίπου 2 ώρες και έχει μαγνητική φόρτιση.

Blackshark WW Tomtop WW

 

 

Σαν εφαρμογή το ρολόι χρησιμοποιεί την Smart Time, που μπορείτε να την βρείτε και στο Google Playstore, αλλά και στο Apple Store. Μέσω αυτής μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα το ρολόι και να δείτε όλα τα στοιχεία που καταγράφει.

Αυτό που πρέπει να επισημάνω εδώ είναι ότι το Bakeey TK04 εκτός απ’ όλα τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε σε όλα τα smartwatch, μετράει και την αρτηριακή σας πίεση, αρκετά σωστά έχω να πω. Οπότε έχετε το υπόψιν σας εάν ψάχνετε κάτι τέτοιο, για να έχετε μία ιδέα τι πίεση έχετε.


Δείτε όμως και την βίντεο παρουσίαση. Εσείς δεν ξεχνάτε να κάνετε Like & Share στο βίντεο, να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews.gr στο youtube και να πατήσετε και την καμπάνα!

And for the english speaking readers of the site, you can see the following video.

Το πολύ ωραίο αυτο ρολογάκι το έφερε το Banggood, οπότε το αγοράζετε σήμερα! Για να το πάρετε σχεδόν μισοτιμής, χρησιμοποιείτε το κουπόνι bgbftk04 και η τιμή θα πέσει στα 49.99$

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram