Παρουσίαση: Eachine E58 – Ένα ανθεκτικό drone για μέσα/έξω, ιδανικό για κάθε αρχάριο και όχι μόνο!

Μοίρασε την γνώση...

Μ’ αρέσουν πολύ τα drones, μ’ αρέσει να βλέπω άλλους έτσι όπως τα χειρίζονται και κάνουν κόλπα, πάνω, κάτω στροφές…αλλά δυστυχώς εγώ δεν έχω κάτσει ν’ ασχοληθώ. Ότι είχα στα χέρια μέχρι στιγμής ήταν εσωτερικού χώρου, για ευνόητους λόγους, όπου λίγο έμαθα να τα χειρίζομαι. Έτσι είπα να δοκιμάσω και μ’ ένα εξωτερικού. Απαραίτητο στοιχείο….ν’ αντέχει πτώσεις, γιατί σίγουρα θα είχα πολλές και μην το πετάξω με το που το πήρα. Έτσι μετά από έρευνα αγοράς, αποφάσισα ότι για μένα το ιδανικό drone είναι το Eachine E58. Για να είμαι ακριβής, το drone τ’ αγόρασα πέρυσι από το Banggood, αλλά μόλις 9 μήνες μετά βρήκα χρόνο να φτιάξω το βίντεο που είχα τραβήξει τότε και να σας το παρουσιάσω!

banner

Το Eachine E58 όπως σας είπα το πήρα από το Bangood. Ήρθε φυσικά με Priority Direct Mail, για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω κάποιο θέμα. Το drone αυτό έχετε δυνατότητα να το αποκτήσετε είτε με 0.3MP κάμερα, είτε με 2.0MP 720P Wide Angle κάμερα, όπως εγώ, είτε 1080P HD Wide Angle. Επίσης θα δείτε ότι μπορείτε να παραλάβετε με τσαντάκι μεταφοράς ή όχι όπως επίσης και εάν είναι να σας έρθει με μία μπαταρία ή παραπάνω. Σύστασή μου, πάρτε με δύο μπαταρίες για να μπορείτε να πετάτε περισσότερη ώρα, αν θέλετε με το τσαντάκι (εγώ δεν το πήρα, δεν είχε τότε νομίζω) και παίρνετε ή την 720 ή την 1080, ότι θέλετε. Στην παρουσίαση πάντως θα δείτε την 720 έκδοση….

Όπως βλέπετε οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες τον ιούνιο…ενώ τώρα έχουμε φεβρουάριο. Το θέμα είναι ότι λόγο δουλειάς, δεν κατάφερα ν’ ασχοληθώ πολύ. Πάντως το λίγο που το δούλεψα το drone, αυτό που έχω να πω είναι η ανθεκτικότητά στις πτώσεις! Δεν καταλαβαίνει τίποτα! Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι γι’ αυτό το πήρα.

Google news

Το Eachine E58, το ωραίο του είναι ότι διπλώνει και πιάνει λίγο χώρο. Εντάξει, μπορεί να μην χωράει σε τσέπη όπως δείχνει η φωτογραφία του μαγαζιού, σε μικρό τσαντάκι όμως μαζί με το τηλεχειριστήριο μπαίνει άνετα. Όταν έχει ανοιχτά τα άκρα του, οι διαστάσεις του είναι 27 x 19.5 x 5cm, ενώ με κλειστά είναι 12.5 x 7.5 x 5cm. Το βάρος του είναι μόλις 96g με την μπαταρία και 77.5g χωρίς την μπαταρία. Διαθέτει ένα χειριστήριο που προσαρμόζετε πάνω το κινητό σας για να διαχειριστείτε το drone.

Govee Many GEOs ChicMe WW

Το drone συνδέεται με το κινητό σας μέσω WiFi με το κινητό σας στα 2.4G. Διαθέτει 4 κανάλια και 6 άξονες για το γυροσκόπιο. Για μοτέρ έχει 0720 Coreless. Η μπαταρία του drone είναι μία επαναφορτιζόμενη 3.7V 500mAh Lipo. Το τηλεχειριστήριο παίρνει 3 x 1.5 AA μπαταρίες. Για να φορτίσει η μπαταρία του drone θα χρειαστείτε 60 – 70 min, για να μπορεί μετά να πετάξει για 7 – 9 min. Η απόσταση R/C είναι στα 80 – 100m και το FPV εύρος είναι στα 30m.

Το drone υποστηρίζει σταθερό ύψος για σταθερή πτήση, μετάδοση της εικόνας που βλέπει σε πραγματικό χρόνο, Headless Mode και One key to return λειτουργία.


Δείτε και το βιντεάκι παρουσίαση που σας ετοίμασα. Ελπίζω να καταφέρω κάποια στιγμή ν’ ασχοληθώ πάλι μαζί του και να σας δώσω περισσότερο υλικό από φωτογραφίες και βίντεο, γιατί έχω δει ότι τα πάει καλά.

Το Eachine E58 θα το βρείτε εδώ σε προνομιακή τιμή – https://fas.st/Lcoee

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram