Εδώ laptop, εκεί laptop, που είναι βρε παιδιά τα laptop!?

Μοίρασε την γνώση...

«Ξεπουλάνε», όπως μαθαίνω, τις τελευταίες ημέρες οι φορητοί υπολογιστές καθώς η μία μετά την άλλη οι εταιρείες σπεύδουν να αγοράσουν μηχανήματα για το προσωπικό τους.

banner

Ο λόγος είναι απλός: ολοένα και περισσότεροι προετοιμάζουν μοντέλα τηλεεργασίας για τους εργαζόμενους τους και για το λόγο αυτό χρειάζονται πλήθος φορητών υπολογιστών.

Διαφήμιση

Με δεδομένο μάλιστα ότι χρειάζεται και προετοιμασία από το τεχνικό τμήμα των εταιρειών (εγκατάσταση προγραμμάτων, ρυθμίσεων ασφαλείας, VPN κλπ) οι… προνοητικοί έχουν ήδη προμηθευθεί μηχανήματα και ετοιμάζουν τα σχετικά πλάνα τηλεεεργασίας.

Google news

«Πυρετός» και στις τράπεζες

Μάλιστα, όπως μου λένε, ιδιαίτερα έντονη είναι η προετοιμασία και ανάμεσα στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που ήδη σε αρκετές περιπτώσεις έχουν έτοιμα σχέδια εκ περιτροπής εργασίας από το σπίτι ή και πλήρους τηλεεργασίας, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Goboo [CPS] Many GEOs Atlas VPN

Όπως μαθαίνω, μεγάλη τράπεζα παρήγγειλε εκατοντάδες υπολογιστές, καθώς προετοιμάζεται για τα νέα δεδομένα. Το πρόβλημα είναι, όπως μου λένε, ότι ο κοροναϊός έχει δημιουργήσει προβλήματα και στην εφοδιαστική αλυσίδα, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε ελλείψεις (και) σε laptop.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: https://www.insider.gr/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram