HUAWEI P40 – Ξέρετε τι πραγματικά σημαίνει 10x οπτικό ζουμ!? Δείτε…..

Μοίρασε την γνώση...

Το βράδυ της 26ης Μαρτίου, η Huawei κυκλοφόρησε την επόμενη γενιά της κινητής τηλεφωνίας, τη σειρά Huawei P40, στους καταναλωτές παγκοσμίως.

banner

Ενώ συνεχίζει τα πλεονεκτήματα της προηγούμενης γενιάς, η σειρά P40 έχει προχωρήσει σε μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση της “πλήρους σκηνής, πλήρους εστίασης και πλήρων λειτουργιών” της κάμερας του. Ως κύριο μοντέλο εικόνας, η σειρά P40 είναι εξοπλισμένη με μια υπερ-αντιληπτή μονάδα κάμερας Leica, η οποία για πρώτη φορά επιτυγχάνει οπτικό ζουμ 10x και δυνατότητα ψηφιακού ζουμ 100x σε κινητά τηλέφωνα. Γρήγορα έγινε το επίκεντρο της συζήτησης μετά την παρουσίαση της.

Προκειμένου να βελτιωθεί περαιτέρω το επίπεδο φωτογραφίας, το P40 είναι εξοπλισμένο όπως σας γράψαμε και πιο πάνω, με μια υπερ-αισθητική τριπλή κάμερα Leica, η οποία περιλαμβάνει μια φωτογραφική μηχανή 50-megapixel, ένα τηλεφακό 8 megapixel και μια ευρυγώνια κάμερα 16 megapixel. Το P40 Pro διαθέτει μια φωτογραφική μηχανή 50-megapixel υπέρ-αισθητήρα, φωτογραφική μηχανή 40-megapixel, 12-megapixel τηλε-φωτογραφική μηχανή υπερ-ανίχνευσης και μια τρισδιάστατη φωτογραφική μηχανή αίσθησης του βάθους. Ως “η ναυαρχίδα της ναυαρχίδας”, το P40 Pro+ είναι εξοπλισμένο με πέντε υπερ-αντιληπτές κάμερες Leica, που περιλαμβάνει μια κύρια κάμερα 50-megapixel υπέρ-αισθητήρα, μια φωτογραφική μηχανή 40-megapixel, μια 3D τρισδιάστατη κάμερα, μια 3x κάμερα οπτικού zoom και μια κάμερα οπτικού zoom 10x υπερύθρων αποστάσεων!

Google news

Προς το παρόν, τα κινητά τηλέφωνα στην αγορά μπορούν βασικά να επιτύχουν ένα οπτικό ζουμ στις 2 – 3 φορές. Το Huawei P40 Pro+ είναι το πρώτο ναυαρχικό μοντέλο στον κόσμο, που καταφέρνει να επιτύχει την ικανότητα οπτικού ζουμ 10x. Είναι εξοπλισμένο με την αυτο-ανεπτυγμένη δομή της κάμερας periscope της Huawei και ενσωματώνει πολύπλοκες οπτικές δομές σε ένα λεπτό και ελαφρύ σώμα. Με μια φωτογραφική μηχανή με υψηλότερη διαπερατότητα φωτός, όχι μόνο βελτιώνει την ποσότητα του εισερχόμενου φωτός, αλλά και καθιστά το φωτοστέφανο μαλακότερο.

Redmagic WW ZTE Many GEOs

Εκτός από τον μεγάλο βάθος και το μεγάλο άνοιγμα στο υλικό, είναι επίσης απαραίτητη η βελτιστοποίηση του λογισμικού για την επίτευξη οπτικού ζουμ υψηλής μεγέθυνσης. Η σειρά Huawei P40 ενώνει τη μηχανή εικόνας XD Fusion. Μέσω του υπολογισμού και βελτιστοποίησης του αλγορίθμου AI, βελτιώνει την αναγνώριση των λεπτομερειών του προσώπου και του κειμένου και μπορεί να αποκτήσει μια πιο καθαρή και πιο σταθερή εμπειρία λήψης ακόμα και υπό υψηλή μεγέθυνση.

Είναι επίσης ο συνδυασμός μαλακής και σκληρής πολλαπλής μαύρης τεχνολογίας που επιτρέπει στη σειρά P40 να επιτύχει μια άνευ προηγουμένου εμπειρία λήψης ζουμ.


Από τις επίσημες αποδείξεις που κυκλοφόρησε η Huawei, τα μαλλιά της λέοντας στην εικόνα είναι σαφή και ευανάγνωστα και η όλη εικόνα είναι πολύ ξεκάθαρη. Η εικόνα είναι γεμάτη με λεπτομέρειες και με πολύ υφή. Ακόμη και μετά από το οπτικό ζουμ 10x, το P40 Pro εξακολουθεί να είναι σε θέση να αποκαταστήσει με σαφήνεια τις λεπτομέρειες του αντικειμένου και να λάβει επαγγελματικές εικόνες.

Με τη συνεχή βελτίωση της διαδικασίας λήψης εικόνων σε κατάσταση ζουμ στα smartphone, έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι η σκηνή λήψης των κινητών τηλεφώνων θα βελτιωθεί ακόμα περαιτέρω στο μέλλον. Οι καινοτομίες στην τεχνολογία ζουμ θα αλλάξουν περαιτέρω το τοπίο της βιομηχανίας και θα οδηγήσουν τον κλάδο των κινητών τηλεφώνων.

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Πηγή: http://news.mydrivers.com/


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliatebanggoodaliexprerss
cafagotomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram