Παρουσίαση: Βάση φόρτισης χειριστηρίων Dualshock για το PS4 Pro ή Slim

Μιας και μένουμε μέσα, είχα ευτυχώς προνοήσει και είχα κάνει δώρο στο PS4 που απέκτησα τα Χριστούγεννα, μία βάση φόρτισης των δύο χειριστηρίων που έχω. Η αλήθεια είναι ότι με τα διάφορα καλώδια να τρέχουν αριστερά – δεξιά και αν συνδέω εκεί τα δύο χειριστήρια, δεν είναι και η καλύτερη εικόνα. Έτσι έψαχνα κάτι να είναι πιο συμμαζεμένος ο χώρος αλλά και να είναι πιο εύκολο στον γιο μου να τοποθετεί τα χειριστήρια για φόρτιση. Ψάχνοντας βρήκα αυτή την βάση που θα σας δείξω από το Banggood.

Η βάση μου ήρθε με το ταχυδρομείο χωρίς πρόβλημα φυσικά. Εξάλλου η αξία της είναι κάτω από τα 23€, άρα δεν έχετε θέμα έτσι κι αλλιώς. Το μικρό ορθογώνιο κουτάκι έχει απ’ έξω φωτογραφίες της βάσης.


Δίπλα από το κουτί της βάσης, είναι το νέο μου Mi Pad 4, που ήρθε και αυτό μαζί από το Banggood και θα έρθει παρουσίαση μέσα στην εβδομάδα. Το κουτί περιέχει μόνο την βάση που βλέπετε στην φωτογραφία του κουτιού και ένα καλώδιο USB για να την συνδέσετε με το Playstation ή το ρεύμα. Οι διαστάσεις της βάσης είναι 17.5cm x 5.5cm x 6cm και είναι κατασκευασμένη από ABS. Το καλώδιο USB είναι στα 80cm περίπου.

 

 

Η τάση που δίνει είναι USB 5V με μέγιστο τα 800mA, που μοιράζεται στα δύο όταν συνδέεται δύο χειριστήρια όπως εγώ. Με τον τρόπο αυτό θέλετε 2.5 με 3 ώρες περίπου για να τα φορτίσετε πλήρως. Τοποθετώντας τα βλέπετε μπροστά το εικονίδιο του χειριστηρίου στο πράσινο ή κόκκινο. Αυτό είναι ανάλογα εάν είναι φορτισμένο ή όχι. Εάν δεν το έχετε συνδέσει με το Playstation, τότε ο χρωματισμός αλλάζει σε πορτοκαλί όταν φορτίζει και σβήνει όταν είναι πλήρως φορτισμένο. Το σίγουρο είναι ότι δείχνει πολύ ωραίο, είναι πολύ πρακτικό και πολύ συμμαζεμένο!

 


Δείτε και το βίντεο παρουσίαση που σας ετοίμασα. Εσείς φυσικά δεν ξεχνάτε να κάνετε Like & Share στο βίντεο, να γραφτείτε στο κανάλι του iTechNews εάν δεν το έχετε κάνει ήδη και να πατήσετε την καμπάνα για να ειδοποιηθείτε για νέα μελλοντικά βίντεο.

 

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood geekbuying aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα