Προσφορά: Αποκτήστε τον έλεγχο του χώρου σας με το BroadLink BestCon RM4C Mini, στο Flash Sales του Cafago με μόλις 11.47€!

Μοίρασε την γνώση...

Το έξυπνο σπίτι είναι μία καθημερινότητα πια. Αλλά πολλές φορές είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε δεκαπέντε τηλεχειριστήρια, για να μπορούμε να διαχειριστούμε 15 συσκευές, κάτι όχι και τόσο πρακτικό στο τέλος. Εδώ έρχεται το BroadLink BestCon RM4C Mini IR SmartHome Universal WIFI Remote Controller, που μέσω αυτού μπορείτε να τα διαχειριστείτε όλα! Και το πιο ωραίο είναι ότι μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 11.47€, άρα και χωρίς τελωνείο αφού κάτω των 22€, μέχρι τέλος του μήνα από το Flash Sales του Cafago!

banner

To έξυπνο τηλεχειριστήριο RM4C mini, είναι της BroadLink x BestCon. Λειτουργεί με ρεύμα DC5V και η ισχύ που καταναλώνει σε αναμονή είναι λιγότερη από 0.69 W. Με τις συσκευές που θέλετε να διαχειριστείτε συνδέετε είτε ασύρματα μέσω wifi 802.11b/g/n ( 2.4Gh), είτε μέσω IR σε μία απόσταση περίπου 8 μέτρα μακρυά. Η συχνότητα του είναι στα 38Khz. Μπορεί και δουλεύει σε περιβάλλον με υγρασία μέχρι και 85%, ενώ είναι συμβατή η συσκευή με συσκευές Android 4.0 και άνω αλλά και iOS 9.0 και άνω. Οι διαστάσεις του είναι 87 x 70 x 50mm και ζυγίζει 100g.

Διαφήμιση

 

To έξυπνο τηλεχειριστήριο RM4C mini είναι συμβατό με Alexa, FastCon, IFTTT και με Google Assistant, για να μπορείτε να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη και πιο αυτοματοποιημένη όταν χρειάζετε.

Google news

Όπως βλέπετε το έξυπνο αυτό τηλεχειριστήριο είναι πολύ φορητό, εύκολο στη μεταφορά και ελαφρύ. Μπορείτε να ελέγχετε με δύο τρόπους εξ αποστάσεως όλες τις συσκευές στο σπίτι σας, IR & RF, ακόμα και με φωνητικές εντολές! Έχετε την δυνατότητα, ακόμα και εάν δεν το υποστηρίζει το κινητό σας, να ελέγχετε μέσω υπερύθρων πχ κλιματιστικά, τηλεοράσεις, που πριν δεν θα μπορούσατε. Μπορείτε ακόμα να ορίσετε πότε και πόσο θα δουλεύει η κάθε συσκευή, έτσι ώστε να κάνετε οικονομία στο ρεύμα, αλλά και να βρείτε ένα περιβάλλον ζεστό ή δροσερό όταν γυρίσετε πίσω σπίτι. Φυσικά την ενεργοποίηση μίας συσκευής, δεν είναι απαραίτητο να είστε στον ίδιο χώρο για να την κάνετε, αλλά μπορείτε απ’ όπου κι αν είστε στον δρόμο! Επίσης χάρις το Cloud IRcode, η βάση δεδομένων που περιέχει η συσκευή, περιέχει μία πολύ μεγάλη λίστα συσκευών για να μπορείτε να ελέγξετε, ενώ τα δεδομένα ανανεώνονται με καινούργια συνέχεια, ώστε να μην φοβάστε να προσθέσετε μία νέα συσκευή.

ZTE Many GEOs Tomtop WW

 

 


Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.




Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.



Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram