Ναι ρε φίλε.. σε τιμή χώμα!!! ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ!!! Και Xiaomi και AI και Global Version (Αγγλικές εντολές) Wireless Bluetooth Speaker Smart Voice Control σε τιμή;;; 8,20€!!!

Μοίρασε την γνώση...

Χτύπα όσα μπορείς!!!

Original Xiaomi AI Compact bluetooth Speaker Global Version Smart Voice Control Loud Sound Speaker σε τιμή;;; 8,20€!!! από το Banggood με κουπόνι BGAIGV8 (περιορισμένος αριθμός) 


link: http://bit.ly/32J33Tl

Σε λευκό χρώμα.Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ' όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.

Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν' αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε.......... ένας Unpackman γεννιέται!!!

Σχετικά άρθρα

3 Άποψη για τα “Ναι ρε φίλε.. σε τιμή χώμα!!! ΤΟ ΧΤΥΠΑΣ!!! Και Xiaomi και AI και Global Version (Αγγλικές εντολές) Wireless Bluetooth Speaker Smart Voice Control σε τιμή;;; 8,20€!!!”

  1. Kamui Shiro

    Unpack ξέρεις αν η global version “περνάει” σε mainland China? Όπως καταλαβαίνεις με τόσα modules εκτός του “global” οικοσυστήματος είμαι αναγκασμένος να δουλεύω το Mi home σε Mainland China

  2. Kamui Shiro

    Notice: This speaker’ voice control function only recognize Chinese so far. Please think it over carefully before purchase.

    Γυρίζει αγγλικά?

    1. Καλησπέρα.Όλα καλά;; Δυστυχώς όχι!! Notice: This speaker’ voice control function only recognize Chinese so far. Please think it over carefully before purchase.Έτσι ακριβώς το περιγράφει στο Banggood. Τώρα εάν θα μπορέσει να γίνει αργότερα δεν ξέρω!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com